Licit Szabályzat

I. Regisztráció:

Regisztráljon, majd a felhasználói névvel és jelszavával lépjen be weboldalunkra. A regisztrációkor a név, cím, telefonszám és e-mail cím kötelezően meg kell adni. Ezen adatok megadása nélkül nem vehet részt az árverésen. A vételár kifizetését követően a szolgáltatási kupont a nyertes részére, a regisztrációban megadott címre postázzuk. Ezért van szükség az előírt adatok valódiságára, ami a részvétel feltétele.

 

II. Licitálás folyamata:

A meghirdetett termékre csak regisztrált tagok licitálhatnak, az adott termék adatlapon található Licitálok gomb megnyomásával. A véletlen licit elkerülése érdekében a licitet meg kell erősíteni. A következő licitösszeg automatikusan megjelenik az adott szolgáltatás csomagnál.

 

III. Licitzárás:  

Az aukció lezárásának határidejéig beérkező legmagasabb licitösszeg tulajdonosa nyeri az aukciót. Ha az aukció lezárása előtti 5 percben érvényes licit érkezik, akkor az aukció további 5 perccel meghosszabbodik.

 

IV. Értesítő:

Az aukció zárását követően e-mailben értesítjük a nyertes licitálót a megnyert termékről, annak azonosítószámról és a fizetendő összegről.

 

V. Azonnali áron megveszem

Lehetőség van a termék zárás előtti megvásárlására. A következő licitnél magasabb, de még mindig kedvezményes áron, azonnal az Öné lesz az árverési tétel, és nem kell megvárni, míg a licitálás lezárul.

 

VI. Kupon átvétele

A nyertes vevő az aukció zárásakor, illetve az azonnali vásárlást követően kapott e-mailre adott válaszban pontosít hatja az adatait. A fizetési módok a licit tételek részletes leírásánál jelölve vannak. Fizetési módok: banki átutalás, postai utánvét és futárszolgálat. Futárszolgálat vagy postai utánvét választása esetén a kupon vételárát és a postaköltséget kézhezvételkor kell a postásnak vagy a futárnak fizetni.

 

VII. A kupon átruházhatósága 

Amennyiben nem állna módjában személyesen igénybe venni a megvásárolt kuponon szereplő szolgáltatást. Tájékoztatjuk, a kuponok nincsenek névhez kötve, így azok bárkire átruházhatók ill. elajándékozhatók.

 

VIII. Jogi háttér

A jogi szabályozás értelmében az aukción történő vásárlás a legmagasabb licit „ leütésével" zárul.

A nyertes licit megtételével kétoldalú szerződés jön létre, melyben a felek elállási lehetőséget nem kötnek ki. Tehát a vevő tartozik a vételárral, az eladó (esetünkben az adott szálláshely illetve szolgáltatók) tartozik a megvásárol szolgáltatáscsomaggal.

Amikor valaki licitál, határozott vásárlási szándékát fejezi ki. Ezek alapján a nyertes részére, az általa választott fizetési mód megjelölésével, az általa megadott címre postázásra illetve személyes átvétel esetén átadásra kerül ajánlatnak megfelelő kupon.

Minden regisztrált licitáló, minden belépéskor vállalja az elnyert licit (megvásárolt kupon) max. 2 héten belüli kifizetését és átvételét. Amennyiben az elnyert mégsem tudja, vagy nem akarja felhasználni, az átruházhatóság és a felhasználhatósági határidők többféle lehetőséget kínálnak az elnyert licit-tételének felhasználására.

Az a vevő aki mégis visszautasítaná a már megvásárolt kupon 2 héten belüli kifizetését és átvételét, tudomásul veszi:

  • Az el nem adott terméket a No Limit Media Hungary Kft. újra árverésre bocsátja és ennek költségét, 10.000.- Ft + ÁFA az újraindítást követő 10 napon belül megfizetni tartozik.
  • Amennyiben az újraindított tétel 30 napon belül nem kel el, a teljes piaci árat köteles megtéríteni.

 

IX. Garancia a kuponra

A szolgáltatók a kuponon feltüntetett szolgáltatásokért a vonatkozó szabályoknak megfelelően kezességet vállalnak és a kupont teljes értékű fizetőeszközként kezelik. Ennek biztosítékaként minden szolgáltatási kupon vagy az adott szolgáltatóknál rendszeresített hivatalos formában, vagy az illetékes vezető eredeti aláírásával hitelesített, így felhasználhatósága garantált.

 

X. Mi a teendő a megvásárolt kuponnal?

A kuponon található bármely elérhetőségen vegye fel a kapcsolatot az ajánlattevő szolgáltatóval és egyeztesse vele a kötetlen időpontokat, indulási dátumokat.