1234567891011
A Repjegy.hu örömmel mutatja be új, viszonteladó irodáknak szóló repülőjegy affiliate programját. Repülőjegy értékesítés saját logó alatt, egyszerűen. A programról, a részvétel feltételeiről az utazási irodák tájékozatót kaphatnak az Utazás 2014 kiállítás szakmai napján.
A minőségi tanúsítvány három évre szól, és évenként szúrópróbaszerűen ellenőrzik, hogy birtokosai teljesítik-e a feltételeket. A minősítést vissza is lehet venni.
Izgalmas változások mutatkoznak a legnépszerűbb magyar városok legfrissebb turisztikai rangsorában. Az nem meglepetés, hogy az élen továbbra is Budapest és a jelentős fürdővárosok - Hévíz, Hajdúszoboszló - illetve a Balaton nagyvárosai - Siófok, Balatonfüred - szerepelnek. Látványosan nagyot ugrott ugyanakkor Győr idegenforgalma - igaz, nem a klasszikus kiránduló, városlátogató turisták húzták felfelé a számokat.
A legelegánsabb magyarországi orosz rendezvény! Évente egy alkalommal olyan, külsőségeiben is káprázatos, tartalmában felejthetetlen társasági estét szervezünk, amely felidézi a nagy orosz bálok hagyományait. Ilyen jellegű bálokat már több európai országban tartanak, mindenütt a társasági események kiemelt rendezvénye. Budapesten 2009 óta rendezzük meg e farsangi eseményt.
Utazás Kiállítás 2013. február 28. - március 3. között. Az év legnagyobb turisztikai vására a Hungexpo Vásárközpontban.
Az orosz szállodák a legdrágábbak a világon
A moszkvai szállodák hatodik éve őrzik első helyüket a világ legdrágább hoteljeiként - állapította meg az üzleti utazások szervezésével foglalkozó brit Hogg Robinson Group Plc.
Nézzen várost az Idegenvezetői Világnapon!
Idegenvezetők mutatják be a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődőknek vasárnap az Idegenvezetői Világnapon.
Július elsejétől nem használhatják minőségi kategóriaként a csillagos besorolást azok a hotelek, amelyek nem minősíttetik magukat a Magyar Szállodaszövetség által kezelt Hotelstars Union rendszerben. Ez a jelen állás szerint legalább öt-hatszáz hazai szállodát érinthet majd.
Maradhatnak a szerelmes egyetemisták
A debreceni botanikus kert tavának szomszédságában épülhet a Tudományos Élménypark - írja a Dehír.hu.
Trabanttal töfögött a BBC riportere
Andy Mossack, utazó riporter a BTSZK szervezésében még Trabanton is szállt fővárosi útja során.
 1234567891011