Vendéglátóhelyek - Balaton, Kis-Balaton » Pizzéria
Vendéglátóhely kereső

Vendéglátóhely kereső

Legújabb vendéglátóhelyek
Üzletünk festői környezetben a Balatontól 300 m-re található.Profi szakemberekkel és mérsékelt árakkal várjuk kedves vendégeinket.
Vendéglátóhely - Balaton - Bár - Öregház Söröző és Pizzéria - Keszthely
Legyen a vendégünk Balatonlellén! Szeretettel várjuk régi és leendő vendégeinket!
Vendéglátóhely - Balaton - Pizzéria - Don Benito Salátabár - Balatonlelle
A New York Pizzéria szeretettel várja kedves eddigi és leendő vendégeit! Folyamatosan változó akcióinkat kísérje figyelemmel weboldalunkon! Csopakon és vonzáskörzetében pizza házhoz-szállítással állunk a rendelkezésükre. Válassza ki étlapunkból, vagy állítsa össze saját ízlése szerint a kedvencét. Részletes információkért nézze át oldalunkat!
Vendéglátóhely - Balaton - Pizzéria - New York Pizzéria - Csopak
A panzió a múlt század végén épült, Siófokon , a Balaton partján, nyaralóházként. A 2004. évben készült el teljes rekonstrukciója, melynek eredményeként a ház vendégei modern felszereltségű, hangulatos, légkondicionált szobákban tölthetik el idejüket. A ház rendelkezik saját pizzériával, étteremmel, koktélbárral és zárt parkolóval is.
Vendéglátóhely - Balaton - Étterem - La Riva Panzió & Pizzéria - Siófok
Ha egy pokoli jó pizzára vágyik, térjen be hozzánk a 10 éve nagy népszerűséggel működő Lucifer Pizzériába Veszprémbe, ahol az egyediséget a kiváló minőségű alapanyagokból, gazdag feltéttel - a városban egyedülállóként - fatüzelésű kemencében sült pizzáink garantálják.
Vendéglátóhely - Balaton - Étterem - Lucifer II. Pizzéria - Veszprém