Vendéglátóhelyek - Étterem
Vendéglátóhely kereső

Vendéglátóhely kereső

Legújabb vendéglátóhelyek 123456789101112
Étteremhasználat kérdésében nagyon rugalmasak vagyunk szállóvendégeink számára! Pénteken és szombaton este hét órától zene és tánc. A szállóvendégek számára - megbeszélés szerint - az éttermi szolgáltatások a fenti időpontokon túl is igénybe vehetők, de a konyha 22 órakor zár. Az étlapról sokféle étel - köztük helyi specialitások is - választhatók.
Vendéglátóhely - Nyugat-Dunántúl - Étterem - Vándor Vigadó - Zalaegerszeg
Éttermünk a hét minden napján várja kedves vendégeit! Nyitva-tartás: Hétfő-Vasárnap: 11-24 óráig Igény szerint, vállaljuk családi és vállalati rendezvények lebonyolítását is.
Vendéglátóhely - Dél-Dunántúl - Pub - Fregatt Arizona Pub - Pécs
Lentiben az egész évben nyitva tartó gyógyfürdőtől csupán 80 m-re, a camping közvetlen szomszédságában található Denis Restaurant & Panzió kiváló konyhájával és igényes szálláslehetőségével egész évben szeretettel várja Önt.
Vendéglátóhely - Nyugat-Dunántúl - Étterem - Denis Étterem és Panzió - Lenti
Presszó: Az udvarból nyílik a Gida presszó, ami társasági életünk elengedetlen helye, mely recepció is. Ez a dohányzó része az épületnek. Reggelente itt zajlik az ébredés kávé vagy cappuccino mellett, és az elmaradhatatlan reggeli. Kerthelyisége tavasztól őszig késő éjjelig elhúzódó beszélgetéseknek ad helyet. (25 főig. )
Vendéglátóhely - Budapest és környéke - Étterem - Gida-udvar  - Biatorbágy
400 fős, légkondicionált terem, mely ideális: - esküvők - konferenciák - bálok, bankettek, partik - fogadások - előadások, tanfolyamok, oktatások - céges rendezvények - kulturális műsorok - családi események - kiállítások - hangversenyek, zenei rendezvények tartására. A terem korszerű, professzionális technikával, színpaddal, hangosítással, kivetítővel rendelkezik.
Vendéglátóhely - Budapest és környéke - Étterem - Faluközpont Hotel és Étterem - Újhartyán
Egész éven át minden nap friss ételekkel, specialitásokkal, napi menüvel és koktélokkal várjuk kedves vendégeinket! Hidegtál rendelésére is lehetőség van. Étkezési utalványt elfogadunk. Vállaljuk különböző rendezvények - esküvők - eljegyzések - osztálytalálkozók - üzleti megbeszélések - szülinapi partik lebonyolítását. Minden szombaton zenés est élőzenével! Jöjjön el és kóstolja meg ételeinket!
Vendéglátóhely - Közép-Dunántúl - Étterem - Ó-Velence Étterem - Velence
ÉTTERMÜNKben minden ízlésnek megfelelő, gazdag választékot kínálunk vendégeinknek. Természetesen a vadételeken felül ajánlunk halakból, szárnyasokból, sertés-és marhahúsból készült ételkülönlegességeket is. Stílszerű bútorokkal berendezett elegáns éttermünkben 50 fő részére tudunk helyet biztosítani. Különtermünk 25 fős üzleti, családi, baráti rendezvények hangulatos helyszíne.
Vendéglátóhely - Dél-Alföld - Étterem - Illés Panzió és Stüszi Vadász Étterem - Szeged
Az étterem 120 fő befogadására alkalmas, mely nyáron kiegészül egy grill terasszal és kerthelyiséggel. Éttermünk számos családi /esküvő, ballagás, születésnap, keresztelő/ és vállalati rendezvénynek ad otthont egész évben. Csoportoknak kedvezményt biztosítunk, üdülési csekket elfogadunk!
Vendéglátóhely - Észak-Magyarország - Étterem - Fáradt Vándor Étterem-Panzió - Romhány
Kedves Vendégeink! Megtisztelve érezzük magunkat, hogy a mai napon megtekintik weboldalunkat. Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk azért, hogy elégedettek legyenek. Konyhánk megpróbálja Önöket a hazai megszokott ételek mellett új ételekkel is megismertetni. Mivel ételeink túlnyomó része frissen készül, ezért türelmüket és megértésüket kérjük Amennyiben különleges kívánságaik vannak megpróbálunk azoknak is eleget tenni. Reméljük weboldalunk megnyerte tetsz...
Vendéglátóhely - Dél-Alföld - Étterem - Fekete Gólya Vendéglő - Kecskemét
JUDIT & JOSEPH VENDÉGLŐ.
Vendéglátóhely - Nyugat-Dunántúl - Étterem - Judit & Joseph Vendéglő - Tamási
Éttermünk Szepezd központjában a 71-es balatoni főútvonal mellett a vasútállomással szemben található. A hozzánk érkező vendégek kényelmét egy nagy és ingyenes parkoló is szolgálja. Vendéglőnk már több mint 20 éve működik az ide érkező kedves vendégek szolgálatára. Minden évben az Önök kényelméért fejlesztéseket hajtunk végre.
Vendéglátóhely - Balaton, Kis-Balaton - Étterem - Öreg Halász Vendéglő - Balatonszepezd
A Korona Panzióhoz kapcsolódó melegkonyhás étterem széles választékkal kínál étkezési lehetőséget. A különterem plusz lehetőséget ad rendezvények lebonyolítására. Igény szerint régi típusú sátras lakodalmak megrendezését is vállaljuk. A panzióhoz tartozó söröző, pékség és cukrászda egész évben nyitva tart! SZERETETTEL VÁRJUK KEDVES VENDÉGEINKET!
Vendéglátóhely - Közép-Dunántúl - Étterem - Korona Panzió Étterme - Sárbogárd
Budapesttől 20 km-re, Délegyházán, kellemes, nyugodt csendes környezetben pihenhet családjával, barátaival. Olcsó sátorozási lehetőség, lakókocsihely. 8 szoba 2-3-4 fős elhelyezéssel. Strandolás, vízibicikli, kötélcsúszda, horgászat. 150-200 fős sörsátor Rendezvény (osztálykirándulás, motoros találkozó, táborok, koncert, karaoke party, stb. A sörsátor bérelhető - színpad és kivetítővászon van.
Vendéglátóhely - Budapest és környéke - Étterem - Tókert Camping és Étterem - Délegyháza
Éttermünk kitűnő magyaros és nemzetközi ételekkel, udvarias kiszolgálással, eredeti bajor sörökkel, magyar borkülönlegességekkel várja kedves vendégeit! Jelszavunk: 'Vendégként érkezik,barátként távozik. Nyitott és fél fedett teraszainkon nyaranta mintegy 100 főt tudunk vendégül látni. Az étterem nyitva tartása: 8-22 h-ig. (Az étterem működése szállóvendégeink nyugalmát nem zavarja)
Vendéglátóhely - Nyugat-Dunántúl - Étterem - Bajor Panzió Étterem Aparthotel - Bük (Bükfürdő)
Hotel Kerpely Dunaújváros belvárosában, a Dunaújvárosi Főiskola közelében található minőségi szolgáltatást nyújtó modern szálláshely. A Hotel ideális átutazók, családok, kisebb baráti társaságok, általános- és középiskolai, főiskolai, sportolók, valamint felnőtt csoportok számára. Konferenciák, és rendezvények szervezésében otthon vagyunk A Hotel Kerpely kiválóan alkalmas konferenciák, szakmai napok, edzőtáborok, családi rendezvények lebonyolítására is. Vállajuk ...
Vendéglátóhely - Közép-Dunántúl - Étterem - Hotel Kerpely Étterme - Dunaújváros
Üdvözöljük a Kashmir Indiai Étteremben, amely az autentikus indiai konyhát képviseli itt, Debrecen szívében. Az utóbbi években Debrecen sok téren fejlődésnek indult és a turizmus is felvirágzott. A helybéli emberek mind kifinomultabbakká váltak és mind nyitottabbá az idegen kultúrák iránt, ami a debreceni vendéglők megjelenésében is tükröződik. Sok régi és új hely van, ahol különböző formákban kínálják az indiai ételeket, a gyorséttermektől a kifinomultabb vendéglő...
Vendéglátóhely - Észak-Alföld - Étterem - Kashmir Indiai Étterem - Debrecen
A Friskó Panzió és Ètterem az 1999-es évtől áll a vendégek fogadására. Zalakaros központjában, a Gyógyfürdő strandjának bejáratával szemben, a téli bejárattól 200 m-re fekvő családias hangulatú panziónkba várjuk Önöket. Legyen Ön is a vendégünk! A kellemes környezetben a Friskó Család biztosítja Önöknek a jó szórakozást és a békés pihenést. Panzió A Panzióban hat kétágyas és négy négyágyas apartman található. A szobákhoz pótágy is kérhető. A lakásokhoz ...
Vendéglátóhely - Nyugat-Dunántúl - Étterem - Friskó Panzió és Étterem - Zalakaros
Debrecen második legidősebb, 400 éves, épülete ad otthont éttermünknek. Ebben a patinás házban közel 170 éve működik vendéglátó-ipari egység, a Belga Étterem és Söröző 2001. augusztus 24-e óta várja kedves vendégeit. Az épület műemlék jellegű, ezért az átalakításnál figyelembe kellett venni a város főépítészének a véleményezését is, amelynek következményeként a ház a mai napig őrzi elődeink sajátos építészeti világát.
Vendéglátóhely - Észak-Alföld - Pub - Belga Étterem - Debrecen