Piccolo Söröző és Vendéglő - Zalaegerszeg
Kategóriák: Bár, Étterem, Söröző
Éttermünk klasszikus magyar stílusú, családias hangulatú 50 fő befogadására alkalmas. Légkondicionált és abszolút füstmentes környezetet biztosít a Vendégeink számára. Étlapunkon a klasszikus magyaros, zalai ízeket sugárzó házi specialitások mellett ízletes hal és vad ételeket kínálunk. A betérők mintegy 140 fajta ételből és legalább ennyi italféleségből választhatnak kedvükre.
Vendégkörünkbe a visszatérő Törzsvendégek mellett családok, üzletemberek és átutazó turisták tartoznak. Alkalmi, családi rendezvények, találkozók, fogadások lebonyolítását és megszervezését vállaljuk akár külső helyszínen is.
Kerthelyiségünk kellemes, egyedülálló környezetet biztosít Vendégeink részére májustól októberig. 80 ülőhely valamint az állóhelyeink a pultnál, teljesen fedettek, de nem vesztették el a természetes, nyílt tér érzését. Tovább növeli ezt a kert közepén csordogáló szökőkút, virágzó növényekkel, és hangulatos fényekkel. Itt is mint éttermünkben, különböző rendezvények lebonyolítását vállaljuk.
Sörözőnk az épület pince részében található, az étterem alatt. Álló részében a sietős vendégek a pultnál fogyaszthatják italaikat, de ha ráérnek helyet foglalhatnak az asztaloknál illetve a bokszokban, ahol kényelmesen választhatnak teljes étel, és ital kínálatunkból. Az időtöltésről televízióink, a hangulatról pedig a gyertyafényben szóló zene gondoskodik.

Kapcsolat

Piccolo Söröző és Vendéglő

Megye: Zala

Település: Zalaegerszeg


8900 Zalaegerszeg, Petőfi Sándor utca 16
Telefonszám: (06 92) 510 055
E-mail: info@piccolo.hu
Weboldal: www.piccolo.hu