Dodge City Saloon - Székesfehérvár
Kategóriák: Pizzéria, Pub, Salátabár, Söröző
A Dodge City Saloon a belváros szívétől csak egy ugrásra található, egész pontosan a gyermekek által oly kedvelt gyorsétterem láncolat tőszomszédságában. Mivel nem vagyok a benzinkútszerű étkezés híve, ezért inkább Amerika híres western városáról elnevezett szórakoztatóegység felé veszem az irányt.
Belépve korhű látvány fogad, akár Dodge City utcáin is lehetnék, elképzelem, ahogy Wyatt Earp épp rendet csinál. Ideje visszatérni a valóságba, így gyorsan leülök, hova máshová, mint a börtönbe (a sors különös fintora, hogy ma meg is érdemlem).
Az étlapra pillantva határozottan a pizzára szavazok, hisz sok más hellyel ellentétben, nem előre megkreált az olaszok nemzeti étele, hanem magam választhatom ki a feltétet. Remek. Már csak egy jó koktél hiányzik a teljességhez, amit a karibi koktélbár 70 féle italkülönlegességéből kéne kiválasztanom. Nincs mese, dönteni kell, előétel gyanánt tequila rendel.
Alaphangulat már megvan, kezdem érezni a lábamban a ritmust, legszívesebben a táncparkett felé venném az irányt. Hétköznap lévén ez nem lenne egy bölcs döntés, de a most pénteki latin partin aktívan részt fogok venni, az tuti (péntekenként még zenél a Fehérvár Rádió dj-je is, aki pedig élőzenére vágyik, az szombatonként más és más zenekarra rophatja végkifulladásig).
Akik nem tartoznak a dohányosok népes táborába, azoknak pedig ideális program a kéthetenként jelentkező No szmoking est country zenével. A hétvégi vacsoravendégek pedig megspórolhatják a belépőjegy árát.
Kilépve a napsütésbe, levonom a következtetést, miszerint, akinek nincs pénze repülőjegyre, válassza inkább a Dodge City-t.


Jellemzők
Kapcsolat

Dodge City Saloon

Megye: Fejér

Település: Székesfehérvár


Székesfehérvár, Piac tér 1.
Telefonszám: 30/902-2090