Club Santorini - Balatonfüred
Kategóriák: Disco, Pub
Tudod, hogy hol volt a világ legnagyobb vulkánkitörése? Nos, akik a balatonfüredi Club Santorinibe járnak, azok tudják. Körülbelül 3500 évvel ezelőtt, egy kis görög sziget lakói hatalmas robbanásra ébredtek. Az 15oo méter magas vulkán, 2 kilométer átmérőjű kráterének, „tűzijátékdarabkái” még 160 kilométeres távolságig is elrepültek. A Santorini nevű vulkán maradványai ma közkedvelt turistaparadicsomnak számítanak. Ám, aki igazán kirobbanó jókedvű társaságban akarja tölteni a nyarat, annak nem kell egészen Krétáig utaznia. Elég, ha ellátogat a füredi görög faluban található Club Santorinibe.
A forró hangulatról esténként a legjobb DJ-k gondoskodnak. Az igazi mediterrán hangulat alapjait azonban az ételek, no meg a barátságos kiszolgálás teremti meg. Ha párodat szeretnéd meglepni valami igazán különleges ajándékkal, a sok unalmas balatoni hely helyett, hozd el hozzánk. A romantikus környezet ideális az első szerelmi vallomásra.
Persze itt azok sem unatkoznak, akiknek nincs szerencséjük a szerelemben. A Santorini casinoja nekik is sok meglepetést kínál. Ha pedig már gazdag vagy, a sportkocsid biztos, hogy a te megjelenéseden is javít majd valamit.
Az Annagóra park a legjobb hely a bevásárlásra is, éppen ezért a hölgyeknek azt ajánljuk, a „shopingolástól” ódzkodó férjeiket hozzák el ide, hiszen, ahogy a mondás tartja: „A férfi olyan mint a hűtőtáska, ha telepakolod sörrel, utána oda viszed ahova akarod.

Jellemzők

Konyha jellege

Szolgáltatások
Kapcsolat

Club Santorini

Megye: Veszprém

Település: Balatonfüred


8230 Balatonfüred Fürdő utca 35. (Görög falu)
Telefonszám: +36309562536
E-mail: santorini@santorini.hu
Weboldal: www.santorini.hu