Baricska Csárda - Balatonfüred
Kategóriák: Csárda, Étterem
Az immár 199 éves Baricska Csárda által kínált programlehetőségek is ezt az összefonódást sugallják. Ha hagyományos programokat keresünk, találunk nyári vigasságot vagy éppen szüreti mulatságot, ám az igényes modernség jegyében a 2007-ben útjára bocsátott Pódium sorozat is jó döntésnek bizonyul. Bármely programot is választja az ősi csárda vendége, az élő cigányzenével kísért vacsora mellől nem hiányozhatnak a kiváló balatoni borok sem.
A Baricska Csárda tulajdonosai azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely hirdeti a messze földön híres magyar borászat és ételkészítés hagyományait, hírnevét.
Arra törekszünk, hogy a Baricska Csárdában kitűnő ételeinket, italainkat kedvező áron tudjuk kedves hozzánk betérő Vendégeink számára biztosítani.
A Csárda Balatonfüred központi helyén, a 71-es főúttól északra helyezkedik el (a SHELL benzinkút bejáratánál található bekötőúton lehet megközelíteni). Gyönyörű panoráma nyílik az ősszőlőkre, s a Balatonra, a Tihanyi félszigetre.
A Baricska Csárda közel 720 fő egyidejű fogadására alkalmas, amely napsütéses időben teljes kapacitásban kihasználható. Rossz idő, eső esetén 400 fő asztalhoz ültetésére van lehetőség.

A Baricska Csárda és Étteremben bármilyen különleges kérést, igényt kielégítünk, a borkóstolótól a szüreten keresztül a disznótoros party-ig, esküvők, családi és intézményi rendezvények szervezésében is partnerek vagyunk. Tekintse meg részletes programajánlónkat! A rendezvényekhez kívánságra megszervezzük a szükséges műsorokat, biztosítjuk a megfelelő technikai felszerelést, valamint természetesen az ételt és italt.
A Csárdában cigányzenekar húzza a talpalávalót, de kívánságra bármilyen műfajra - a szalonzenétől a diszkózenéig - lehetőséget biztosítunk a rendezvények lebonyolítása érdekében.
Különleges szolgáltatásként ajánljuk fel, hogy kedves Vendégeinket 20-25 km-es körzeten belül a Csárda mikrobusza háztól házig szállítja. Ilyen jellegű igényeket előzetesen egyeztetni kell - a szolgáltatásunkat önköltségi áron nyújtjuk.
Szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük, hogy kedves Vendégeink igényeinek a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk eleget tenni.

Jellemzők

Konyha jellege

Szolgáltatások
Kapcsolat

Baricska Csárda

Megye: Veszprém

Település: Balatonfüred


8230 Balatonfüred, Horváth M. u. 38.
Telefonszám: 00-36-87-580-247
Fax: 00-36-87-580-248
E-mail: csarda@baricskacsarda.hu
Weboldal: www.baricskacsarda.hu