Fék Kávéház és Étterem - Balatonakali
Kategóriák: Cukrászda, Étterem, Kávézó
Üzletházunk 1997-ben nyitotta meg kapuit.
Első ízben az élelmiszer bolt került átadásra. Az élelmiszerbolttal az volt a célunk, hogy széles áruválasztékot kínáljunk megfizethető áron, és ezzel minél jobban kiszolgáljuk a különféle vásárlói igényeket. Független kiskereskedőként azonban, igen nehéz talpon maradni a multinacionális cégek által diktált versenyben, éppen ezért 2000-ben a CBA kereskedelmi lánc tagjai lettünk.
Ennek eredményeképp havonta megújuló akciókkal várjuk kedves vásárlóink a hét minden napján egész évben.

2004-ben nyílott meg a cukrászda és az étterem, ami egy gyermekkori álom beteljesülése is egyúttal. Az étterem kialakítása során elsődleges szempont volt hogy a hozzánk betérő vendég, otthonos, környezetben költhesse el ebédjét vagy vacsoráját, majd ha befejezte szép emlékekkel, megelégedve, tele bendővel távozzon.
Fontosnak tartom, hogy egy üzleti vállalkozás ne csak a profithajhászásról szóljon, hanem próbáljon meg értéket is teremteni. Éppen ezért dolgozóimtól elvárom tisztességes, illedelmes, és szolgálatkész munkát, hogy kivívjuk vásárlóink elismerését. Ezen kívül egész évben megpróbálunk színes programokat, változatos ételeket kínálni a vendégeinknek.

Jellemzők

Konyha jellege

Szolgáltatások

Rendezvény, Különterem szolgáltatás
Kapcsolat

Fék Kávéház és Étterem

Megye: Veszprém

Település: Balatonakali


8243 Balatonakali, Pacsirta utca 1/a
Telefonszám: (06 87) 544 044
E-mail: davidtoth@t-online.hu
Weboldal: www.fekabc.hu