Zöld Sárkány Teázó és Teaház - Miskolc
Kategóriák: Teaház
Vendégeink Rólunk:
" Az biztos, hogy a zöld sárkány remek hely. Több, mint 100 féle tea, nagyon szép, hangulatos hely, van egy emelete is, ahol választható akár egy alacsony asztal párnákkal is, nem csak a rendes, nagy körasztal székekkel. A kiszolgálás remek, és nem csak a teákat lehet díszcsomagolásban elvinni - ha jól tudom, egyesével a teáskészlet is megvehető, ami szintén nagyon szép, eredeti és hangulatos. A kis kanna is kb. 4 csészényi teát tartalmaz, tehát arra sem lehet panasz, és összemérve más teaházakkal, árban is nagyon korrekt. "

" Miskolc főutcáján egy csodálatosan hangulatos hely. A világ minden tájáról vannak itt teák. Az ember el sem hinné, hogy mennyi fajta van és tényleg milyen ízkülönbségek vannak. Van még arra is lehetőség, hogy vásárolj teafüvet és azt vidd haza, hogy otthon is hódolhass a teaszenvedélynek. Csodálatos hely, érdemes betérni egy kis kikapcsolódásra, pihenésre, egy csésze forró teára ide! "

" A Zöld Sárkányba azért érdemes menni, mert a fantasztikus teákat nemcsak a helyszínen lehet kipróbálni, hanem kimérve, becsomagolva ajándékként haza lehet vinni. Szupi hangulat, szupi kiszolgálás. Kitűnő találkahely! "

Jellemzők

Kapcsolat

Zöld Sárkány Teázó és Teaház

Megye: Borsod - Abaúj - Zemplén

Település: Miskolc


3525 Miskolc, Széchenyi utca 19., Weidlich udvar
Telefonszám: 06-46/428-134