Kondi Salátabár - Eger
Kategóriák: Salátabár

KRUMPLISALÁTA VINEGRÉ SZÓSSZAL:
Hozzávalók:
(4 személyre)
4 nagy krumpli
1 kis hagyma karikára vágva
3 zöldhagyma karikára vágva
2 lk apróra vágott petrezselyemzöld
1 répa vékony szeletekre vágva és leforrázva
vinegré szósz
Elkészítés:
A krumplikat jól megmossuk majd héjukban puhára főzzük (vigyázat nem túlfőzzük!). Ahogy picit hűltek meghámozzuk őket, majd kihűlés után ízlés szerinti darabokra, cikkekre vágjuk. Megszórjuk a petrezselyemmel (vagy ánizzsal vagy vadmentával), összekeverjük a hagymával, répával, leöntjük a vinegré szósszal és legalább 3 órát pihentetjük hűtőben felszolgálás előtt hogy összeérjenek az ízek.
Képgaléria
Jellemzők
Kapcsolat