Szállás - Közép-Dunántúl » Luxus hotel
Üdvözöljük a Balatoni Panoráma Apartmanban, Lovason! Lovas központjában lévőcsaládi ház emeletén külön bejáratú apartman 6+3 fő részére egész évben foglalható.

 - Lovas
Személyreszabott szállás kereső

Szálláshely kereső

Legújabb szállások
Békés zöldövezeti környezetben igényesen berendezett és felszerelt szobákkal és apartmanokkal, igazi magyar ízeket kínáló étteremmel, a legmodernebb technikával felszerelt konferenciatermekkel és széleskörű szolgáltatásainkkal várjuk Önöket szállodánkba. Gazdag programkínálatunk és változatos ajánlataink biztosítják a felejthetetlen élményt és a gondtalan kikapcsolódást. Tekintse meg honlapunkat és látogasson el Ön is a Királynék városába, Veszprémbe!
Háziállatbarát
Telefon
Étterem
Lovaglás
Tenisz
Megálmodása óta a Villa Mediciben mindig a minőséget és vendégeink elégedettségét tartottuk szem előtt. Az elmúlt 15 év a folyamatos megújulás és fejlődés jegyében zajlott, azzal a céllal, hogy „mindenből a legjobbat nyújtsuk”. Töretlenül azon dolgozunk, hogy vendégeink a „nyugalom szigetén” érezzék magukat, minőségi szolgáltatásokkal garantáljuk rendezvények tökéletes lebonyolítását, családias hangulattal a kellemes kikapcsolódást és étterm...
Telefon
Internet
Étterem