Szállás - Közép-Dunántúl » Kemping
Üdvözöljük a Balatoni Panoráma Apartmanban, Lovason! Lovas központjában lévőcsaládi ház emeletén külön bejáratú apartman 6+3 fő részére egész évben foglalható.

 - Lovas
Személyreszabott szállás kereső

Szálláshely kereső

Legújabb szállások

 12
A Tata város központjától mintegy 3 km-re fekvő Fényes Fürdő és Kemping egy közel 30 hektárnyi természetvédelmi területen fekszik, amely a múlt idők vízi világának emlékeit, és utolsó értékeit őrzi. A hely különleges kikapcsolódásra nyújt lehetőséget minden kedves látogató számára. A Fényes Fürdő és Kemping május 01-től szeptember 30-ig tárt kapukkal vár minden kedves látogatót. A Fényes Fürdő és Kempingbe érkező vendégek a következő szálláslehetőségek közül válas...
Királyszállás a Dél-Keleti Bakony erdővel körülvett részén található, Várpalotától 6 km távolságra a csodálatos Burokvölgy kiindulási pontjánál. A mintegy 4 ha területen több, a turisták, pihenni vágyók részére ki- illetve átalakított ház található. Ezek a házak eredetileg a területen található, varázslatosan szép, de felújításra szoruló vadász-kúria kiszolgáló személyzetének lakóházai voltak, a XVIII. század során épültek.
Üdülési csekk elfogadóhely
Parkoló
Nem dohányzó szoba
Horgászat
A Velencei-tó talán legszebb helyén, Velencén várja vendégeit a volt KISZ-tábor, a Liget Üdülő. A parkban 30 fűtetlen kőbungaló (egyszerű szállással, bejáratonként 2 kis hálófülkében összesen 8 ággyal, folyóvizes kézmosóval várja vendégeit. Fák alatt árnyékban biztosítunk helyet a saját sátorral, lakókocsijukkal érkező turisták számára. A téli időszakban várjuk a rendezvénytermet keresőket, 4 szobában 8 emeletes ággyal 16 főre fűthető, téli szállás várja a vendég...
Dömös Komárom-Esztergom megyében, a Duna jobb partján található. Esztergom 16 km, Budapest 45 km, Visegrád 5 km távolságra van Dömöstől. A településen a 11-es számú főút halad át. A Budapest – Szob vasútvonalon, mely a Duna bal partján húzódik, vasúti megállóhely van, közvetlenül a kompkikötő mellett. A kemping nyugodt környezetben a Duna-parton található.
Étterem
A Szabadidőpark 10 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a közönség előtt az egykori bányató helyén. A 28 hektáros természetes környezet számos kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának. Parkunk kedvelt szolgáltatása a horgászat, melyben folyamatos a haltelepítés. Horgászvendégeink örömére gyakran rendezünk versenyeket is értékes díjazással. A nyári hónapokban remek szórakozást nyújtanak medencéink és az újonnan elkészült óriáscsúszdánk, amely 4 sávos ...
Üdülési csekk elfogadóhely
Étterem
Horgászat
Mit szólna egy olyan helyhez, * ami Székesfehérvárhoz olyan közel van, hogy akár városi busszal is elérhető, viszont kellően messze a város zajától, bűzétől, * hatalmas szabad mozgástér van, ahol a gyerekek levezethetik a felesleges energiájukat, * többféle szórakozási lehetőség közül választhat a család: játszótér, jurta kiállítás, házi és egzotikus állatok bemutatója, állatsimogató, horgásztó, grillsütés, bográcsozás, * a rendszeresen go...
Horgászat
Legyen a vendégünk Székesfehérváron, a Bregyóközi Kempingben! Szeretettel várjuk!
Étterem
Tenisz
A Komáromi Gyógyfürdő egyidejűleg kínál kulturált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt.A fürdő mellett apartmanház, motel és kemping várja kedves vendégeinket. Rendezvényekhez 40 fős konferencia- termet tudunk biztosítani.
Kempingünk az Öreg-tó partján elhelyezkedő üdülő övezetben, 4 hektáros gyönyörű környezetben található. A 38 faházban és egy 8 apartmanos épületben közel vendégággyal várjuk pihenni vágyó vendégeinket.
Üdülési csekk elfogadóhely
Étterem
Horgászat
Tenisz
A Velencei-tó mellett lévő legnagyobb kempinget 1983-tól az Albatours üzemelteti. A különlegesen szép panorámájú 9 ha területű kemping közvetlenül a vízparton helyezkedik el. A tulajdonos a kempingben több éven keresztül folyamatos fejlesztéseket tervez. A kempingben árnyékos sátor és lakókocsihelyek, hosszú, napsütötte strand, sekély víz és számos vízi sportolási lehetőség várja a kedves vendégeket.
Üdülési csekk elfogadóhely
Internet

 12