Szállás - Dél-Alföld » Kastélyszálloda
Fürdőhöz, belvároshoz közeli családok számára ideális, csendes utcában elhelyezkedő, maximálisan 6-8 fő elhelyezésére alkalmas apartman várja egész évben vendégeit.

 - Gyula
Személyreszabott szállás kereső

Szálláshely kereső

Legújabb szállások
A Ménesudvar ősparkjában elhelyezkedő Hotel Nonius*** családias hangulattal várja a pihenni vágyókat 19 db 57 férőhellyel rendelkező szállodájában. Válassza akár a XVIII. századi stílbútorral berendezett apartmant vagy éppen az egyszerűbb emeleti szobák bármelyikét és töltse nálunk az időt kellemes pihenéssel. Minden szoba tágas, fürdővel ellátott, TV-vel, telefonnal, minibárral felszerelt.
Üdülési csekk elfogadóhely
Háziállatbarát
Telefon
Parkoló
Étterem
Horgászat
Lovaglás
Kis területen többféle tájjelleg megfigyelhető. A lovasudvarban ízelítőt kaphatunk a homokos pusztából, kétszáz méterrel arrébb pedig hűsölhetünk a teraszon a park hatalmas fáinak árnyékában. A major 50 hektárnyi területéből a központi 7 hektár gondozott park, melynek néhány fáját még maga Ötömösi Geréby Gyula ültette. A varázslatos természeti környezet különösen nyáron hívogató, de a téli pusztát lovas szánon bejárni is felejthetetlen élmény.
Telefon
Internet
Parkoló
Étterem
Horgászat
Lovaglás
Tenisz
A Gemenc Zrt. minden év március 15-től augusztus 15-ig a nagyközönség előtt is megnyitja vadászházait. A vadászházakban 2 ágyas fürdőszobás (tus vagy kád) szobák várják a kikapcsolódni vágyókat. A vendégeknek lehetőségük van részt venni vadetetésen is, erdei lovasfogatozás keretein belül. Fogatozás (maximum 3 felnőtt): 3000 Ft/fogat/óra. Üdülési csekket elfogadunk!
Üdülési csekk elfogadóhely
Lovaglás