Hotel Melitta Villa - Tata
Kategóriák: Hotel
Tisztelt Látogatónk!
Életünk legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy 2010. május 1-jén megnyitottuk a Hotel Melitta Villát, melyet lányunkról neveztünk el.
A festői szépségű környezetben, Komárom-Esztergom megyében, Tata város központjától 3 km-re, Tata-Agostyán városrész határában, a Gerecse lábánál található.
Büszkék vagyunk arra, hogy felépült ez a barokk-jellegű épület, ugyanis néhány szakipari munka kivételével családi vállalkozásban és kivitelezésben vált valóra az álom. Férjemnek (Lacinak) elévülhetetlen érdemei vannak ebben. Nélküle, az Ő hite, munkája és elkötelezettsége nélkül ez az álom biztosan nem valósulhatott volna meg.
A Hotel Melitta Villa egy 10 hektáros körbe-kerített parkban helyezkedik el, ahol sokszínű természetbarát szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget kínálunk.

8 fürdőszobás szoba áll Vendégeink rendelkezésére, ahol kipihenhetik a rohanó mindennapok fáradalmait.
Éttermünkben elsősorban a magyar konyha sajátosságaira jellemző ételeket kínáljuk. Főszakácsunk azonban egyedi ételkívánságokat is szívesen elkészíti. (Imádja a kihívásokat!)
Számunkra fontos, hogy Ön jól érezze magát, és ellazuljon. Ennek érdekében változatos szabadidős programokkal szeretnénk kedveskedni a család minden tagjának. Pl. pónilovaglás, horgászat, túrázás, vadászat, szabadtéri sütés-főzés, vízibiciklizés, labdajátékok, és más egyéb, az évszaknak megfelelő kikapcsolódási lehetőségek.
Kérem, látogasson el a Hotel Melitta Villába, és "saját bőrén" tapasztalja meg a környezet megnyugtató erejét.
Köszönöm figyelmét!
Baráti szeretettel, és tisztelettel:
Zigóné Timi és Családja
Minden szombat este, zenés, táncos estét tartunk. Nagy szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket.

Szállás jellemzők

Kapcsolat

Hotel Melitta Villa

Megye: Komárom - Esztergom

Település: Tata


2835 Tata Nagyréti u. 13/3
Telefonszám: 30/549-0360
E-mail: info_KUKAC_melittavilla.hu
Weboldal: www.melittavilla.hu

Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!