Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Kokas Dombi Vendégház - Nemeshetés
Kategóriák: Vendégház
Üdülési csekk elfogadóhely


Ha szereti a romantikus környezetet, a nyugalmat, a csendet és a természetet, szeret kirándulni, akkor tekintse meg ajánlatunkat és töltsön el nálunk hosszabb vagy rövidebb időt
Nemeshetés egy kicsi zsákfalu, a megyeszékhelytől (Zalaegerszegtől) 15 km-re. A település első írásos említése 1335-ből származik, ekkor még Hetés néven említik.

Magyar helységnév, amely a Hetes személynévből származik, ennek közszói jelentése „egyénileg termelő félszabad, aki a földesúrnak szokás szerint hetenként 3 napin robottal szolgált”. A település lélekszáma napjainkra 300 fő körülire csökkent. A 70-es évek végén épült új katolikus temploma, modern eredeti építészeti megoldással. Nemeshetést a legszebb fekvésű zalai települések közé sorolják, amely jelentős szelídgesztenyéséről is ismert. (Bővebben lásd www.nemeshetes.hu weboldalt!)

A település zsákfalu jellegéből adódóan átmenő forgalma nincs, a csendet csak ritkán veri meg autó zaja. A gyönyörű fekvésű településen található tömésházunk ideális pihenőhely elsősorban családoknak, baráti társaságoknak, aktív kikapcsolódósra és pihenésre egyaránt. A vendégház 6 fő részére nyújt kényelmes szállást, azonban igény szerint 4 fő részére pótágyat is tudunk biztosítani.
A baloldalon látható menüből válogatva ismerje meg a vendégházat és környezetét, illetve ajánlunk néhány környező kirándulási lehetőséget.

Szállás jellemzők

Szoba jellemzők
Balkon/teraszBalkon/teraszKonyha sarokKonyha sarokNem dohányzó szobaNem dohányzó szoba
Szállás jellemzők
1 ágyas szoba1 ágyas szoba2 ágyas szoba2 ágyas szobaPótágyPótágy
Szállodaszolgáltatások
BográcshelyBográcshelySaját kert/parkSaját kert/parkTűzrakóTűzrakó
Zárt parkolóZárt parkoló
Gyermek-, Családbarát szolgáltatások
Gyermek medenceGyermek medenceGyermekágyGyermekágyJátszótérJátszótér
Kártyaelfogadás / Fizetés / Kedvezmények
GyermekkedvezményGyermekkedvezményÜdülési csekkÜdülési csekk
Kapcsolat

Kakas-dombi Vendégház

Megye: Zala

Település: Nemeshetés


Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!