Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Fülöp Vendégház - Sarród Nyárliget
Kategóriák: Apartman, Falusi turizmus, Turistaszálló, Vendégház
Vendégházunk a Fertő part kapujában, a nyugat kapujában található,Nyárligeten. A település 2003. május 18-án kultúrtáj kategóriában a Világörökség részévé vált. Nyárliget, Fertődtől 5km-re, magyar-osztrák államhatártól pedig 3 kilométerre helyezkedik el. A közelben fekszik Európa ötödik legnagyobb tava, a Fertő tó illetve a Fertő-Hanság Nemzeti Park, az Esterházy kastély,a Széchenyi kastély és még számos kastély, tájház, fürdő és emlékhely.

2012 januárjában nyitottuk meg családias hangulatú vendégházunkat, ahol 6 barátságos szobával várjuk leendő vendégeinket, mindegyik szobához természetesen külön-külön fürdőszoba tartozik. A szobáinkban 1-2 vagy 3 fő elhelyezését tudjuk vállalni. Gyermekes családok, kisebb baráti társaságok, iskolás csoportok, kerékpáros turisták, túrázok, számára ajánljuk. Előzetes egyeztetés alapján tudunk biztosítani reggelit és segítünk kerékpár vagy autó, kisbusz kölcsönzésében is. További segítséget tudunk nyújtani a programok megtervezésében, és ha kell a megszervezésében is. Igény szerint szervezünk borkóstolót, disznóölést, kerékpártúrát. Vendégházunk előtt vagy zárt udvarunkon parkolási lehetőséget biztosítunk vendégeinknek.
Vendégeink minden kérését lehetőségeink szerint megszervezzük-megoldjuk!

A csodálatos táj és a fesztiválok a minőségi kikapcsolodás lehetőségét nyújtja a nyugodt feltöltődésre vágyók és a természeti szépségek aktív felfedezői számára.
Nyárligeti vendégházunk 6 szobával rendelkezik és minden szobához fürdőszoba tartozik. Gyermekes családok, kisebb barátitársaságok,iskolás csoportok, kerékpáros turisták számára ajánljuk családias vendégházunkat. Előzetes telefonos megbeszélés vagy e-mailben kérjük jelentkezésüket. Az előzetes foglalásban lehetséges a reggelizés, kerékpár kölcsönzés megrendelése. Vendégeink rendelkezésére áll külön zárt parkolási lehetőség.


SZOBAÁRAK:
Személyenkénti ár: 4.000,-Ft/fő/éjszaka
Kedvezmények:
3 év alatti gyermek esetén: térítésmentes
3-8 év a személyenkénti ár: 2.000,- Ft/fő/éjszaka
9-14 év személyenkénti ár: 3.000,- Ft/fő/éjszaka
Teljes vendégház foglalás esetén: 28.000,-Ft/éj. Max. 3 éjszaka igénybevételével érvényes 8 felnőtt főnek.
Reggeli: 600 Ft/fő
Idegenforgalmi adó: 250Ft/fő/éj

Várunk szeretettel minden Kedves Vendéget!

Kapcsolat

Fülöp Vendégház

Megye: Gyõr - Moson - Sopron

Település: Sarród Nyárliget


9438 Sarród Nyárliget, Béke utca 46.
Telefonszám: 06 20 77 33 724, 06 99 310 449
E-mail: vendeghazfulop_KUKAC_gmail.com
Weboldal: www.vendeghazfulop.hu

Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!