Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Panorama Residence Duna - Dunaszentmiklós
Kategóriák: Szálloda, Wellness szálloda
Üdvözli Önt a régió első luxus üdülőparkja és Apart Hotelje. Az egész évben nyitva tartó park a Tatához közeli csendes faluban, Dunaszentmiklóson a híres neszmélyi borvidéken található.
A Gerecse dombjai, erdői között található üdülőfalu a természetet, a különféle sportokat kedvelőknek és a történelmi, kulturális emlékek iránt érdeklődőknek nyújt felejthetetlen élményt. Győr, Komárom, híres gyógyfürdője és erődje, Tata, Esztergom, a Duna-kanyar és nevezetességei még tovább gyarapítják a látnivalókat. Az üdülőfalu könnyen és gyorsan megközelíthető, mind az M1-es autópályáról, mind az 1-es útról. Budapest és a Balaton part egyórányi autóútra található.

Teraszházaink 4 és 6 fő befogadására alkalmasak. A park befejezésekor 150 apartman összesen 740 főnek tud majd egyszerre szállást biztosítani.
Felszereltségük minden igényt kielégít.
Az amerikai stílusú luxuskonyhában beépített konyhabútor, mosogatógép, kombigrill, kávéfőző és gázfőzőlap szagelszívóval található.
A nappaliban kényelmes ülőgarnitúra, hotel TV magyar és külföldi csatornák, Hotel TXT, valamint telefon és korlátlan internet használat várja a vendégeket. Az apartman típustól függően kettő vagy három légkondicionált hálószoba minőségi ágyal, várja vendégeinket, minden egyes apartmanban széf is található. Vendégeink a kerti bútorokkal ellátott teraszról gyönyörködhetnek a párját ritkító panorámában vagy grillezhetnek barátaikkal kedvükre, akár csak egy kertes házban.
Teljes mértékben megfelelünk vendégeink elvárásainak, speciális teraszházakat alakítunk ki nemdohányzók, allergiában szenvedők és mozgáskorlátozottak számára.
A park területén biztonsági szolgálat vigyáz a vendégeink zavartalan pihenésére.

MEGNYITOTTUK multifunkcionális központi épületünket, melyben Wellness- és élményrészleg, Pool bár, Bolt, 24 órás recepció szolgálat, Drink bár, Étterem 2 panorámás terasszal, Lounge, Konferencia- és szekcióterem, Fitneszterem és a sok egyéb mellett gyermek játszóház várja az idelátogató felnőtteket és gyerekeket.
ÍZELITŐ AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT PROGRAMOKBÓL
Üdülőfalunkban üzleti és egyéni vendégeink részére komplett rekreációs, animációs programokat, rendezvényeket szervezünk, együttműködő partnereinkkel, hogy kikapcsolódásuk maradandó élményként éljen majd, ezzel teljessé téve kikapcsolódásukat, pihenésüket a dunaszentmiklósi exkluzív villaparkban.
Program lehetőségeink között szerepel a lovaglás, lovas kocsikázás, lovas hintó, erdőjárás, vadles, vadászat, horgászat, mountain bike túrák, vitorlázás- kajakozás- kenutúrák, koronglövészet, íjászat, quadozás crosspályán, paintball, gyalogtúrák szervezése vezetővel egybekötve idegenvezetéssel és egy kis borkóstolással. Különböző sport és csapatépítő programok és más rendezvények megszervezése, lebonyolítása. Gyermek animáció, gyermek felügyelet, bababarát programok. Konferenciák, tréningek több napos üzleti tárgyalások, rendezvények lebonyolítása.
KÖRNYÉK LÁTNIVALÓI
A környéken számos lehetőség nyílik kulturális és történelmi felfedezőutakra. Tata, Komárom, Győr, Esztergom és a Duna-kanyar bővelkedik látnivalókban.
A közvetlen közelben is van látnivaló bőven, hiszen az üdülőfalu a már említett Gerecse Tájvédelmi Körzetben található, amely gazdag római kori leletekben, mint például az egykori stratégiai pont a Kőpite, ahonnan csodás kilátás nyílik egészen a Bakonyig és a határon túlra is, római kori utak és kőbányák valamint erdei túra utak sokasága.
A jó magyar borok kedvelői pedig a Paradicsomban érezhetik magukat, mert itt található a híres neszmélyi borvidék is, melynek pincészeteiből számos nemzetközi és hazai nyertes bor kerül ki. Vendégeinknek lehetősége nyílik a Neszmély borászatokban borkóstolóra, de hasonlóan híres a lakosok pincészetében is csapra üthetők a hordók.
A természet pedig egyszerűen lenyűgöző, a tatai Öreg-tó természetvédelmi területén, ahol rengeteg egyedi madár figyelhető meg, az üdülőfalu körüli sétautakon pedig nagy esély van, arra, hogy fácánokkal, őzekkel, szarvasokkal vagy akár vaddisznókkal is találkozhatunk.
Remélem ajánlatunk elnyerte tetszését, és hamarosan vendégként üdvözölhetjük parkunkban.
Amennyiben bármi kérdése, kérése lenne, szívesen állunk rendelkezésére.

Szállás jellemzők

Kapcsolat

Panorama Residence Duna

Megye: Komárom - Esztergom

Település: Dunaszentmiklós


2897, Dunaszentmiklós Új út 20.
Telefonszám: 06 34 591 300
Fax: 06 34 591 302
E-mail: info_KUKAC_panorama-residence.hu
Weboldal: www.panorama-residence.hu/magyar

Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!