Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Tős Pihenő - Lakitelek
Kategóriák: Vendégház
Lakitelek része a turisztikai szempontból kiemelkedő Tőserdő.
A fürdő a gyógyulni vágyókat, míg a Holt-Tisza a pihenni, kirándulni szándékozókat várja. A Holt-Tisza mintegy 7km hosszú, a folyamszabályozáskor leválasztott folyószakasz. Ebben a csendes, növényekkel és állatokkal gazdagon tarkított környezetben helyezkedik el a Kiskunsági Nemzeti Park területe, melynek egységei közül talán ez a legkisebb, a leggazdagabb tájképi szépségekben.
A fürdő 2,4 hektáros, parkosított, ligetes területen helyezkedik el. A fürdőt tápláló termálvizet egy 1970-es fúrás alkalmával találták ivóvíz helyett. A kút 1050 méter mély, hozama 1000 liter/perc, a hőmérséklete 42C. A víz alkáli hidrogénkarbonátos, melyet vegetatív idegrendszeri panaszok és mozgásszervi megbetegedések kezelésére, illetve baleseti rehabilitációra javasolnak. A fürdő szezonálisan május 1-től augusztus 31-ig üzemel, ahová szeretettel várjuk a felüdülni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyókat.

Tőserdőn három szálláshellyel várjuk a vendégeket.
Négy-hatágyas komfortos faházak, valamint 10 fős felszerelt üdülő szolgál szálláshelyül.
A központi kőépület akár 120 fős rendezvények helyszíneként is szolgálhat
Katica u. 1 és Cinke u. 11.
A központi épületekben rendezvénytermek, tv, rádió biztosítják a szabadidő hasznos eltöltését. A nyaralóházak 4-6 ágyasak, 3-4 helyiségből álló önálló faházak, terasszal, kerti bútorokkal.
Icce u. 40.
Kétlakásos vendégház, téglaépület önálló udvarral.
Lakásonként konyha, fürdőszoba, nappali és háló helyiségek.

Szállás jellemzők

Kapcsolat

Tős Pihenő

Megye: Bács-Kiskun

Település: Lakitelek


Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!