Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Csata Vendégház és Vendéglő - Isaszeg
Kategóriák: Vendégház
Üdülési csekk elfogadóhely


A Vendégház Budapest határától 12, Gödöllőtől 8 km-re, a tizenegyezres lélekszámú Isaszeg centrumában található, a Rákóczi út 8. szám alatt. Az Üzletházban kisvendéglő, ajándékbolt és lottózó is üzemel, ahol sokrétű szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. Zárt udvarunkban történő parkolási lehetőség nyújt biztonságot az ide érkező vendégek autói számára.

Szobáink zuhanyzóval, wc-vel, kábel tv-vel vannak felszerelve. Vezeték nélküli Internet ingyenes használata biztosított kedves vendégeink számára. Dohányozni csak a kijelölt helyen lehet, a szobákban nem! Üdülési csekket is elfogadunk, a panzióban és az étteremben egyaránt! Igény szerint étkezés biztosítása saját éttermünkben (reggeli-ebéd-vacsora).

A település szép természeti környezetével ideális pihenésre, kikapcsolódásra, jelzett turistautakon kirándulásokra. A tiszta levegő az asztmás betegekre jótékony hatással van. Isaszeg vendégszerető lakossága szeretettel várja a város történelme, múltja, természeti értékei iránt érdeklődő látogatókat.
Kikapcsolódásra vágyó vendégeink számára többféle szabadidő-eltöltési lehetőséget kínálunk.

Szállás jellemzők
Kapcsolat

Csata Vendégház és Vendéglő

Megye: Pest

Település: Isaszeg


Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!