Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

City Hotel Unio - Budapest
Kategóriák: Konferencia szálloda, Szálloda
Üdülési csekk elfogadóhely


A City Hotel Unio*** Budapest központjában az Erzsébet körúttól 1 percre található.
Az 52 db fürdőszobás, légkondicionált, kényelmes és nagyméretű szoba a budapesti háromcsillagos szállodai kategóriát meghaladó színvonalú.
A hotel éttermében a déli és esti órákban gazdag ételválasztékkal várjuk Önöket.
A budapesti hotel különtermei kiválóan alkalmasak családi és üzleti rendezvények, tárgyalások, továbbképzések lebonyolítására.
A hotelben Wi-Fi internethozzáférés biztosított, díjmentesen.
Kényelmes sétával 10-20 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság.
Nem kell autóba ülni akkor sem, ha esetleg valami szórakozási lehetőségre vágyik az ember, mert rengeteg színház és szórakozóhely is fellelhető a közelben.

50 db igényesen kialakított századelejét idéző bútorokkal berendezett szobáinkban a XXI. század technikai berendezései teszik kellemesebbé a vendégeink kényelmét. Telefonnal, minibárral, színes televízióval és széffel ellátott szobáink szabályozható légkondícionálással is rendelkeznek.

A hotel belső világa tökéletes harmóniában egyesíti a feltételeket ahhoz, hogy ha kell oázisa legyen az élet pihentető óráinak, ha kell ösztönző környezet az emberi szellem alkotó gondolatainak megteremtéséhez.
A 24 órás recepció-szolgálatunk a programok széles választékával áll vendégeink rendelkezésére, hogy segítsen Budapest szépségeinek feltárásában.
Az Ön számára is hozzáférhető myHotspot ingyenes internet szolgáltatásunk kényelmes és egyszerű megoldást kínál a biztonságos és nagy sávszélességű Internet eléréséhez.

Szobáinkban a XX. század első harmadát idéző bútorok, színek, tágas terek, ötvözve a XXI. sz. technikai, kényelmi berendezéseivel.
50 hang- és hőszigetelt szoba, fürdőszobával, telefonnal, távirányítós televízióval, minibárral felszerelve.
A légkondicionálás szobánként szabályozható. Füstmentes szobák nemdo-hányzóknak, parkettás szobák allergiásoknak, speciálisan kialakított szobák mozgássérült vendégeink számára.

Szobáink megoszlása:
 3 db egyágyas
 7 db twin
 18 db double
 22 db háromágyas

Bővebb információért és árakért, látogasson el weboldalunkra.

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Kapcsolat

City Hotel Unio

Megye: Budapest

Település: Budapest


1077. Budapest, Dob utca 73.
Telefonszám: 06 1 479 0400
Fax: 06 1 479 0401
E-mail: info_KUKAC_uniohotel.hu
Weboldal: www.uniohotel.hu

Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!