Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Márti Néni Falusi Turizmusa - Zebegény
Kategóriák: Apartman, Falusi turizmus, Magánszállás, Vendégház
Zebegény, ez a festői kis falu Budapesttől 60 km-re, a Dunakanyarban fekszik, a Pilis és a Börzsöny lábánál. A kiadó ház Zebegény-Újvölgy zöldövezeti üdülőrészében található, a Dunaparttól 400 m-re, egy kis patak partján.

A kiadó ház a Bőszobi patak partján épült, a patak miatt zsákutcában, aminek az az előnye, hogy nincs átmenő forgalom. Csendes, biztonságos hely kisgyermekes családok részére is. A kert örökzöldekben gazdag. A ház végében van egy kiépített patakpart, 12 személyes faasztallal és két fapaddal, valamint bográcsozási és grillező hely kialakítással. A kertben van még egy fürdőmedence. 4 x 6 m, 1,4 m mélységig feltöltve, amint az időjárás engedi.

A szálláshelyről

A telken két ház van. A nagyobb ház emeleti apartman részét adjuk ki, mely 2 szobás 3-3 ággyal. Az egyik szobában található televízió is. Itt található még egy fürdőszoba és az egyik szobából nyíló terasz, asztallal, székekkel ellátva. A konyha külön található a patakparti tűzrakóhely és kerti medence mellett, bent étkezősarokkal kialakítva és a főzéshez szükséges minden alapvető felszereléssel ellátva vagy kinn a kertben műanyag kerti garnitúrával. Két bográcsot tudunk biztosítani, egy 4 és egy 6 litereset. Ágyneműt adunk.
A telken külön álló kisebb házban az alsó szinten egy kis előtér fogadja a betérőt, melyből a zuhanyozó nyílik. A zuhanyzóval együtt WC és mosdókagyló található itt. Továbbmenve egy szép nagy konyhát és szobát találhatunk franciaággyal és 2 különálló ággyal. A beépített felső szinten van egy 4 és egy 2 ágyas helyiség, ami egy légterű. A felvezető lépcsőtől jobbra illetve balra található. A helyiséget egy beépített szekrény választja el. A konyha itt is felszerelt. A házban egy TV van és ágyneműt itt is adunk.

Ház és apartman árak

Apartman

A nagy házban található apartman 2.900 Ft + 300 Ft idegenforgalmi adó 18 éves kortól 70 éves korig, naponta, személyenként. Két éves korig a szállás díjmentes. 2-től 14 éves korig 2000 Ft/fő/éj.

A kisebb ház

A különálló kisebb házat 2.900 Ft + 300 Ft idegenforgalmi adó 18 éves kortól 70 éves korig, naponta, személyenként. Két éves korig a szállás díjmentes. 2-tól 14 éves korig 2000 Ft/fő/éj.

Szolgáltatásaink:

Bográcsozási és grillezési lehetőség van a patakparton (fát és faszenet önköltségi áron biztosítunk.)

A kertben lévő medence használata ingyenes. Hosszú haj esetén kérünk úszósapkát használni.

Főszezonban mind az apartmant, mind a különálló házat egyben adjuk ki, nem szobánként.

SZÉP kártyát elfogadunk!
Októberben, ha fűtést kérnek, felárat számolunk.

November elsejétől húsvétig nem fogadunk vendégeket.

A szállást 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni.

Szállás jellemzők
Kapcsolat

Márti Néni Falusi Turizmusa

Megye: Pest

Település: Zebegény


2627 Zebegény-Újvölgy, Patak u. 2.
Telefonszám: 06 20 804 6320
E-mail: s.bogi_KUKAC_hegyenepultvaros.hu
Weboldal: www.martineni.hu

Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!