Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Piros Csizma Vendégház - Rimóc
Kategóriák: Vendégház
A varázslatos természeti táj között megbúvó Rimóc még ma is őrzi a palóc hagyományokat. Vendégeink nyugalmát, kikapcsolódását a csendes, barátságos falusias környezet és a palóc vendégszeretet biztosítja. Távol a rohanó világtól kitűnő kikapcsolódást kínál.
Az eredeti palóc bútorokkal berendezett 8 (+2) fő befogadására alkalmas vendégházunk ideális családok, kisebb baráti társaságok elszállásolására. A vendégházban négy 2 ágyas szoba (+2 pótágy), felszerelt konyha és étkező, valamint 2 mosdó található. Parkolás, nyársalási lehetőség, sátorozás a vendégház melletti nagy udvarban lehetséges. Nyitva tartás: egész évben. Étkezést megbeszélés szerint biztosítunk. A szállás díja 3000 Ft/fő/éj (az ár az ÁFA-t és az IFA-t tartalmazza).

Nagyobb csoportok, osztályok elszállásolására is lehetőség van a Tízpengős Vendégházunkban. A 24 fő befogadóképességű felújított parasztház (6 db négyágyas szoba külön mosdókkal) eredeti palóc bútorokkal, nagy étkezővel és udvarral várja a vendégeket. Érdeklődni szintén az alábbi telefonszámokon és e-mail címen lehet.

A palóc hagyományokat ma is őrző településünkön megtekintheti a Falumúzeumot, a Babamúzeumot, a Palóc Főkötő kiállítást, a palóc házakat, a felújított templomunkat és az újonnan felavatott Erzsébet teret, kápolnáinkat, és a különböző emlékműveinket, szobrainkat. Részt vehet a helyi rendezvényeken, többek között a Jótékonysági Bálon, zarándoklatokon, a Falunapon, a Szüreti rendezvényen, ahol a méltán híres rimóci népviseletet, énekeket és hagyományokat is megismerheti az érdeklődő. Ezek mellett sportolási lehetősége is van a Sportcsarnokban vagy a sportpályán, barangolhat, piknikezhet a környező hegyekben, kerékpárúton eltúrázhat Hollókőbe, vagy felfedezheti a szomszédos települések látnivalóit is.

Szállás jellemzők

Kapcsolat

Piros Csizma Vendégház

Megye: Nógrád

Település: Rimóc


3177 Rimóc Hunyadi út.7.
Telefonszám: 30/963 55 40; 32/388 391
Fax: 32/388 391
E-mail: rimoc_KUKAC_profinter.hu

Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!