Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Fenyves vendégház - Mikóháza
Kategóriák: Vendégház
A vendégházban 10 fő elszállásolására van lehetőség. A tetőtérben 2 db háromágyas szoba erkéllyel, közlekedőtér, egy zuhanyzós mosdó található. A földszinten 1 db négyágyas szoba, két zuhanyzós mosdó, két jól felszerelt konyha (edények, tányérok, poharak, evőeszközök, hűtő, mosogatógép) és egy szép étkező áll a vendégek rendelkezésére.
A vendégház körül parkosított tér padokkal, szalonnasütővel, szabadtéri főzési lehetőséggel, parkolásra alkalmas hellyel várja a pihenni vágyókat.
Megközelíthető: Sátoraljaújhelyig vonattal, majd autóbusszal. Gépkocsival Sátoraljaújhelytől 10 km-re Pálháza-Hidasnémeti irányában. Mikóháza egy 600 lelkes tiszta kis falu a Hegyközben.

Főtere a Polgármesteri Hivatal által parkosított, a falu többi részét és környékét a természet ajándékozta meg fáival, bokraival. Hegyei, völgyei, a Bózsva patak partja, a vadvirágos mező megnyugvást nyújt a látogatóknak. A Fekete-hegy tetején épült kilátóról felejthetetlen látvány tárul a turisták elé.
A környék nevezetességei a programok összeállításához: - Sárospatakon a Rákóczi vár, a vártemplom, a kollégium és a könyvtár, - Felsőregmecen egy Árpád-kori templom, - Füzérradványban a Károlyi kastély és arborétum, - Hollóházán a Porcelánmúzeum várja a látogatókat. - Kőkapura a Pálházáról induló erdei vasúttal lehet eljutni, - Füzér vára csodálatos látványt nyújt a Nagy-Milic hegycsoport előterében, pazar kőzsákokból álló vulkáni kúp tetején, - a Hernád völgyében a Boldogkői vár büszkén emelkedik a felhők fölé, - Gönc műemlékei, Telkibánya kopjás temetője, múzeuma gazdag látnivalóban, - Zemplénben szép a táj télen, nyáron, - a téli sportokat kedvelőknek sportolásra alkalmas terepet nyújt Sátoraljaújhelyen a Magas-hegyen épült sí- és szánkópálya. Itt működik Magyarország leghosszabb libegője.

A vendégház egész évben nyitva tart.
A szállás megrendelésétől számított 10 napon belül 50% foglalót kell fizetni.
Akció 4 éjt fizet 5-öt kap ár:2,500 ft+áfa +energia
Tel: 20/360-3818
Mindenkit szeretettel vár: Dudás Tihamér

Szállás jellemzők

Szoba jellemzők
Balkon/teraszBalkon/terasz
Szállás jellemzők
3 ágyas szoba3 ágyas szoba4 ágyas szoba4 ágyas szoba
Szállodaszolgáltatások
BográcshelyBográcshelyParkolóParkolóSaját kert/parkSaját kert/park
TűzrakóTűzrakó
Kapcsolat

Fenyves vendégház

Megye: Borsod - Abaúj - Zemplén

Település: Mikóháza


Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!