Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Krisztina Park Hotel - Ipolytarnóc
Kategóriák: Hotel, Luxus hotel, Szálloda
Nógrád megye legészakibb települése Budapesttől 140 km-re, a Cserhát és a Karancs dombjainak ölelésében, az Ipoly bal partján terül el.Az ipolytarnóci őspark a világ leggazdagabb harmadkori őslábnyomos lelőhelye. A tanösvény 1995 óta az összeurópai természeti örökség részét képezi, az Európa Tanács diplomával tüntette ki. A Természetvédelmi Területen megtekinthetjük a 8 millió éves bükkábrányi ősfenyő maradványokat is, a Fogadó épületben ősvilági utazást tehetünk a legmodernebb 4D szimulációs technika segítségével. Ipolytarnóc: az "oda el kell mennünk!" kategória! Az ide látogatókat pedig mostantól egy négycsillagos wellness hotel is várja.
Téglagyárból szálloda? Bármily hihetetlen, a Christina Park Hotel**** az egykori tarnóci téglagyárból "született"! A régi épület funkcionális adottságait, anyagait az építtetők átmentették az utókor számára. Egyedi hangulatot teremtenek a kemencenyílások, a vörös téglás járatok, burkolatok. Rekonstrukció, átépítés, bővítés, modernizálás - a végeredmény pedig: tökéletes összhang. A régi falak között letisztult formavilágú, exkluzív, tágas terek fogadnak. Szép időben napfényben fürdik a hatalmas galéria, társalgó, a gyönyörű növények - este pedig a különleges fényforrások teremtenek meghitt hangulatot. Kreatív belsőépítészeti megoldásokban bővelkedik a szálloda: nincs talán két egyforma közlekedő, társalgó, beugró - viszont megannyi barátságos, izgalmas, szemet gyönyörködtető pihenőt-zugot rejt, bármerre járunk

Nincs két egyforma szoba, apartman sem. Stílusok, design, bútorok, színek váltakoznak - ahogy igényeink, ízlésünk is eltérő. A vezérelvek viszont azonosak: luxuskivitel, kényelem, biztonság, harmónia. Kék szoba, zöld szoba, narancs, nászutas lakosztály. De kialakítottak szobát mozgássérült vendégek számára, sőt, a kutyatulajdonosok igényeihez is!
Milyen szolgáltatásokat kínál a Christina Park Hotel? Hatvan vendégnek nyújtanak minden igényt kielégítő szállást. A hatvan fős konferencia terem alkalmas családi és céges rendezvények, illetve előadások, tréningek lebonyolítására. Az étteremben, és az exkluzív különteremben akár százhúsz vendég étkezése biztosított - és két bár gondoskodik a szomjoltásról. A wellness részlegben nyolcszemélyes jakuzzi, háromféle szauna, gőzkabin és a Kneipp folyosó áldásos hatásait élvezhetik a vendégek. A nyitott teraszon mintegy száz látogató gyönyörködhet a Természetvédelmi Terület szépségeiben, sőt hamarosan birtokba vehetik a párját ritkító körpanorámás kávázót is, amelyet a téglagyár kéményére építettek!
Ipolytarnóc felbecsülhetetlen értékű látnivalókkal fogadja a turistákat. A Christina Park Hotel**** pedig szeretettel várja a "felfedezőket", a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket!

A Christina Park Hotel****-lel egy új szállodai irányzatot valósítunk meg Magyarországon, amely külföldön, már igen elterjedt. Koncepciónk: az "Otthon távol az otthontól, mely magas színvonalú, személyre szabott kiszolgálásával, nyugodt légkörével, finom ételeivel vonzza, illetve mindig újra és újra visszacsalogatja az elégedett vendégeket. Az izgalmas régi és új ötvözete, a nagy történelmi múlttal rendelkező Ipolytarnóci Ősmaradványos Park árnyékában épült modern club szállodát 28 hektáros szinte érintetlen őspark övezi körül. Ebből a kettősségből ered az itt érezhető testi és lelki harmónia.
Az 1860 körül épült ipolytarnóci téglagyári épületet használtuk a Christina Park Hotel**** alapjaiként. Megőriztük az épület különleges formáját, és a régi építőanyagokat felhasználva létrehozunk egy patinás, de mégis modern szállodát.
A Christina Park Hotel**** egy négycsillagos szálloda amely rendelkezik 8 szobával, 8 apartmannal,, 80 fős konferenciateremmel, 120 fős étteremmel, 40 fős patinás különterem, 20 fős bár, 100 fős külső terasz látványkonyhával, wellness-, fitnesz részleggel. A szálloda különlegessége, hogy minden szoba más hangulat, mint ahogy minden otthon is más.

Szállás jellemzők
Kapcsolat

Krisztina Park Hotel

Megye: Nógrád

Település: Ipolytarnóc


Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!