Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

Tóparti nyaraló - Markaz
Kategóriák: Apartman, Falusi turizmus, Magánszállás, Turistaszálló, Vendégház, Üdülő
Üdülési csekk elfogadóhely


Markazon a markazi tó mellett, közel a vízparthoz csodálatos, festői környezetben található nyaralóházunk, mely parkosított kertjével és csodálatos panorámájával is hozzájárul a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Nagy Vendégház:A vendégfogadó 80 m2 –es összkomfortos ház, melyben 3 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, valamint pince található. A vendégházban 7 darab ágy található, mely további 3 pótággyal bővíthető, így a ház maximális befogadóképessége 10 fő. Természetesen nem feledkeztünk meg a kisgyermekekről sem, mivel a nyaralóház kisággyal és rengeteg játékkal rendelkezik, valamint a kertben csúszda gondoskodik jókedvükről. A felnőttek a kertben játszó gyermekeket egy hatalmas teraszról tudják felügyelni, avagy az ebéd főzése közben a bográcsozó körül kialakított platzról.

Kis Vendégház:a vendégház varázslatos környezetben közvetlenül a tó partján fekszik. Kiválóan alkalmas a pihenésre vágyóknak, a természetet kedvelőknek és a horgász sport szerelmeseinek egyaránt. A kis vendégház 4 fő elszállásolására alkalmas, a mindennapi igények kielégítésére alkalmas berendezési és komfort eszközökkel van felszerelve. A létesítményhez hozzá tartozik egy nagy terasz, ahonnan belátni az egész tavat, valamint bográcsozó hely van kialakítva azok számára, akik a természetben szeretnek sütni, főzni. Az üdülőház legkiemeltebben említendő tulajdonsága, hogy egy stég, valamint egy csónak is hozzá tartozik. Elsősorban a horgászok számára lényeges dolog, viszont bárki számára egy különleges élményt nyújthat.

A horgász sport kedvelői részére stéget, valamint csónakot is rendelkezésükre tudunk bocsátani.

Ár: 2.500 Ft/éj/fő+IFA

Várjuk Önt illetve Önöket, ha:
-pihenésre vágynak
-ha a horgászás megszállottjai
-ha bulizni vágynak nagy társasággal
-ha kedvesükkel akarnak elbújni
-ha természet kedvelők és túrázni szeretnének
Itt nincs zaj, a levegő illata páratlan, itt találkozik a hegy és a víz.
Találkozzunk Mi is!
Szeretettel fogadjuk Önöket!

Kapcsolat

Tóparti nyaraló

Megye: Heves

Település: Markaz


3262 Markaz, Tóparti körút 83
Telefonszám: 06306700531
E-mail: david.hettik_KUKAC_gmail.com
Weboldal: www.facebook.com/TopartiNyaralo

Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!