Programok
Látnivalók

HirdetésHirdetés

City Apartman és Camping - Tiszafüred
Kategóriák: Apartman, Kemping
Tiszafüred a Tisza-tavi régió legnagyobb települése és idegenforgalmi központja, a Tisza-tó fővárosa.
A város és környéke a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az ide látogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén, kerékpáros túrán való részvételre. Aki megcsodálja ezt a tájat, az beleszeret és évről-évre visszatér.

A Tisza-tó mellett szintén nagy kincse városunknak a termálvíz, az ide látogatókat a termálstrand várja, melynek területén található úszómedence, strandmedence és fedett termálmedence. A 39 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos víz kiválóan alkalmas regenerálódásra és különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére.

A városba érkező vendégek szállásáról szálloda, családias panziók, színvonalas kempingek és a magán szállásadók gondoskodnak.

A népművészet iránt érdeklődők megismerkedhetnek a híres füredi fazekassággal, megtekinthetik a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat. Városunkban jelenleg is két műhelyben űzik a fazekas-mesterséget, az általuk készített tárgyak megvásárlása őrzi az itt töltött pihenés emlékét.

A város, kedvező fekvése lehetővé teszi az itt üdülők számára, hogy megismerjék a környék nevezetességeit. Színes nyári programokkal szeretettel várja az látogatókat Magyarország legnagyobb horgászparadicsoma.

Ár: 2500Ft/Fő/éj+IFA

Szállás jellemzők

Kapcsolat

City Apartman és Camping

Megye: Jász - Nagykun - Szolnok

Település: Tiszafüred


5350 Tiszafüred, Fürdő út 13.
Telefonszám: 06 20 938 3806, 06 59 360 176
E-mail: kokeny185_KUKAC_vipmail.hu
Weboldal: www.kokenyapartman.webnode.hu

Vissza az előző oldalra
Hozzászólások, vélemények

Hozzászóláshoz be kell jelentkezni!