Volt Fesztivál
Kategóriák: Fesztivál
Időpont: 2013. Július 03. - 2013. Július 06.
Vannak vidéki fesztiválok, amiket tényleg nagyon kár kihagyni és biztos, hogy az egyik legfájóbb hiány a soproni Volt Fesztivál lenne az idei sorban is. Emlékszem még legelső, sok évvel ezelőtti éjszakai érkezésemre, amikor az a kellemes bizsergés magával ragadott: Fesztiválon vagyok! Akkor már rutinos Szigetjáróként tíz perc múlva már a rendezvény rabja voltam. Miért? Mert már maga Sopron és maga a helyszín még az éjszaka közepén is elvarázsolt, a fesztivál pedig a legszebb, még Diákszigetes emlékeimet hozta vissza.

A Volt valamiért elképesztően családias. Persze ez a család igen tetemes létszámú de már a kollégiumi szállások hangulata vagy a kinti faházas, sátras szállások egyből a gyermekkorom táborainak iszonyatosan várt napjait idézi fel. Utána ezt csak még jobban megerősíti a fesztiválbuszon való utazás, az ehhez hátteret adó Sopron egyből szerethető légköre, a teljesen korrekt személyzet és a maga a fesztivál.

A koncertek pedig nem maradnak el az európai rendezvények színvonalától. A szinte a teljes hazai mezőnyt képviselő fellépők mellett nem kevés világsztár is szerepelt már a programban, többek közt olyanok, mint a Limp Bizkit, Marilyn Manson, Billy Idol, Mattafix, Korn, Sum 41, Kosheen, Laibach, Cypress Hill, Prodigy, Pet Shop Boys, De Phaz, Moby, Paul Kalkbrenner, Primus vagy a The Cult.
Kapcsolat

Volt Fesztivál

Megye: Gyõr - Moson - Sopron

Település: Sopron


Lővér Kemping