A BAROKK VARÁZSA
Kategóriák: Fesztivál
Időpont: 2013. Augusztus 09. - 2013. Augusztus 11.
A Barokk Varázsa - Barokk Nosztalgiák Művészeti Fesztivál és Barokk Esküvő Történelmi Ünnepi Játékok Győrben.1993, Európa Barokk Éve óta a Zichy Palota évente megrendezi a Barokk Varázsa elnevezésű rendezvénysorozatot, mely egész évben kínál barokk rendezvényeket e kultúrtörténeti korszak különlegességei iránt érdeklődőknek. A XVIII. századi hagyományokat felelevenítő barokk rendezvények mára országos hírnévre tettek szert, a rendezvénysorozat látványos kosztümös programjai különleges élményt ígérnek a részt vevőknek.

Barokk Esküvő

Győr hagyományteremtő rendezvényévé lépett elő a barokk esküvő eseménysorozat az utóbbi 18 esztendő alatt. A hagyományok tisztelete és a barokk kor felidézése a kezdetektől jelzi a rendezvény irányvonalát.
A Zichy-palota szervezésében a 17–18. század kultúrtörténete és művészete elevenedik meg a barokk emlékekben gazdag belvárosi helyszíneken.

A négy évszak fesztivál programsorozatában meghatározók a barokk esküvő e hétvégi eseményei.
Hagyományőrző vásárosok, korhű programok és az elmaradhatatlan tradicionális esküvői ceremónia koronázza meg a nyári barokk hétvégét.
Kapcsolat

A BAROKK VARÁZSA

Megye: Gyõr - Moson - Sopron

Település: Győr


Liszt Ferenc utca