Víz, Zene, Virág Fesztivál 2013
Kategóriák: Fesztivál
Időpont: 2013. Június 28. - 2013. Június 30.
A Közép-dunántúli régió kiemelkedő eseménye 20. alkalommal kerül megrendezésre Tatán. A háromnapos hagyományos ünnep koncertekkel, vízi karnevállal és virágkiállítással várja a látogatókat.
Június 28-30-ig várnak Tatára minden korosztályt hazánk legnépszerűbb zenekaraival, valamint egyedülállóan színes kulturális-, virág-, sport- és gyerekprogramokkal .

A hazai fesztiváloknak se szeri se száma; a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál mégis kiemelkedik a sokaságból, hiszen a három napos esemény változatos programkínálatával kifejezetten a családos közönséget célozza meg. Itt minden generáció megtalálja a szórakozását. A Tatai Vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó festői környezetében kedvünkre válogathatunk a pop, a blues, a rockabilly, az alternatív, a világzene, a party, a népzene és a jazz műfajok között. A koncertek mellett látványos kiállításokkal, kulturális-, virág-, sport- és színvonalas gyerekprogramokkal fogadják az ide látogatókat. A közép-dunántúli régió legnagyobb családi rendezvénye idén jubileumi évhez érkezett; a 20. évforduló méltó nyitányaként a Víz, Zene, Virág Fesztivál tavaly elnyerte a „Kiváló művészeti fesztivál” címet.
Kapcsolat

Víz, Zene, Virág Fesztivál 2013

Megye: Komárom - Esztergom

Település: Tata


Tata