Paintball fedett, barlang pályán
Kategóriák: Szabadidő
Időpont: 2013. November 18. - 2013. December 31.
A mindennapok feszültsége egyre csak halmozódik, a munka, a közlekedés, napi feladatok közben, amit nagyon nehezen adunk ki magunkból. A paintball a legjobb megoldás, hogy kiengedjük a felesleges gőzt. Mindegy, hogy barlangban vagy szabadban játszol a paintball játék közben felszabaduló adrenalin segít megszabadulni a hétköznapokban felgyülemlett stressztől. Kúszás, futás, izgalom, taktika a barátokkal! Amit látsz a filmekben, játszol a videó játékokon, az most valósággá válhat. Mi kell még?
A paintballt minimum 10 fős csoportokban játsszák, de nem kell aggódnotok, ha nem vagytok meg ennyien, mert a Paintball.hu segít játékosokat szervezni, ha úgy adódik.

A barlangpálya a fővárosban, a Campona közelében, egy 4000 m2-es igazi barlangban van. A játékosokat különböző játékmódok, fény és hangtechnika, autóroncsok és mesterséges akadályok segítik a valósághű élmény megszerzésében, függetlenül az időjárástól.
A szabadtéri pálya a fővárostól egy szusszanásra, Tökölön vár rád. A 8 változatos pályából álló paintball centrum 4 hektár területen terül el, épületekkel, erdővel, és épített pályákkal.
A 4 órás játéklehetőség mellé felkészült játékmestert, teljes felszerelést kapsz (maszk, marker, overall, kesztyű, mellény).

A játékhoz előzetes bejelentkezés és pályafoglalás szükséges a 06/209462767 telefonon.
Kapcsolat

Paintball fedett, barlang pályán

Megye: Budapest

Település: Budapest


Budapest XXII.