Előszilveszter a 100 Tagú Cigányzenekarral
Kategóriák: Színház, Koncert
Időpont: 2013. December 30.
Minden évben a ZENE-BOR ünnepén nagyszabású gálakoncertet ad a világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar.

Kétrészes műsoruk repertoárján Strauss, Rossini, Hacsaturján, Brahms, Bizet, Liszt és Csajkovszkij közkedvelt dallamai, továbbá olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra” jellemző hangzásvilággal gazdagítva. A koncertet „Buffó” Rigó Sándor és a vezető prímások vezényletével az elmaradhatatlan Pacsirta, a Radetzky induló és Offenbach kán-kánja zárja.
Az est különlegessége, hogy koncert előtt a közönség néptáncbemutatóval egybekötött borkóstolón ismerkedhet Magyarország borászainak, borpincéinek termékével. Azok a vendégek, akik a koncertélményen túl egy gasztronómiai utazáson is részt szeretnének venni, a műsor alatt ínycsiklandó vacsora kíséretében vagy sós falatok és bor mellett élvezhetik a 100 Tagú mind hangzásban, mind látványban lebilincselő, páratlan előadását.
A négyfogásos vacsora, melyet a Novotel Congress kiváló mesterszakácsa csakis erre az ünnepi alkalomra ajánl, méltán kíséri a hagyományosan forró hangulatú koncertet. A rozéra sült mangalica szűz tejszínes gombamártással, brokkoli felfújttal, gesztenyés paprikaraguval és rakott burgonyával remekül párosítható a kitűnő Hajósi Cabernet Sauvignon és Kékfrankos borokhoz. A koncert második része a mindig nagy sikert arató különleges desszert jegyében telik, mely idén nugátos csokoládétorta chilivel és eper mousse-szal. Az est fináléja az elmaradhatatlan tűzijáték, mellyel a zenekar szilveszter előnapját köszönti, és kíván mindenkinek sikeres, boldog újesztendőt.
A 100 Tagú Cigányzenekar koncertjén a Zene-Bor-Gasztronómia harmóniája már 18 éve nyújt felejthetetlen élményt a december utolsó napjaiban kikapcsolódásra, szórakozásra vágyó közönségnek.
Kapcsolat

Előszilveszter a 100 Tagú Cigányzenekarral

Megye: Budapest

Település: Budapest


Budapest Kongresszusi Központ