Holdfény Liget Szabadidőközpont
Kategóriák: Szabadidő központ
Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban található a Holdfény Liget, az Alpokalja kalandkertje. Itt található Magyarország egyik legnagyobb erdei drótkötélpályája, ahol 1200 m hosszan lehet csúszni, mászni, egyensúlyozni 2-8 m magasságban, a fák lombkoronáján. 90 különböző játék várja a látogatókat. A kicsikre is gondoltak, már 3 éves kortól ügyeskedhetnek a Katica pályán szülői segítséggel.

A kalandkertben ezen kívül még az alábbi lehetőségek választhatók: alacsony és magas kötélkerti játékok, erdei kisvasutas utazás, evezés a Gyöngyös patakon, íjászat, erdei quad, flying-fox óriás kéménycsúszda, lovaskocsizás, kerékpártúra, csúszó korongpálya, játszótér, focipálya, strandröplabda, mezítlábas élményösvény, lengőteke, nordic walking.

A kisebb gyerekeket nyaranta indiántábor, a nagyobbakat kalandtábor várja, de van erdei iskola és felnőtt tábor is. A szabadidőkert ideális osztálykirándulóknak is. Outdoor élményiskola várja a felső tagozatos általános iskolásokat és a középiskolásokat. Csapatépítő tréningek ideális helyszíne lehet a Holdfényliget. Itt a munkaközösségek, baráti társaságok igazán megismerhetik egymást és saját magukat is. A szemináriumteremben konferenciákat, megbeszéléseket, indoor tréningeget is tartanak. Van egy exkluzív rendezvénysátor is, amiben esküvőket, családi rendezvényeket tarthatnak azok, akik felejthetetlen emlékekre vágynak. A Peron kávézóban, a Kisvasút megállója mellett finom pizzákat, íncsiklandó Semiramis kávékat ehetnek-ihatnak a vendégek.
Kapcsolat

Holdfény Liget Szabadidőközpont

Megye: Vas

Település: Gyöngyösfalu


Gyöngyösfalu
Telefonszám: 06-30-630-39-12