Termálfürdő Zalaegerszeg
Kategóriák: Gyógy-és termálfürdő, Strandfürdő
Színterápiás fürdés:
Zalaegerszegen a Gébárti Szabadidőközpontban 2007 februárjában nyílt meg az új fedett Termálfürdő, amely Európában egyedülálló szín- és hangterápiával kényezteti leendő fürdővendégeit. A szabadtéri medencén kívül, még 7 élményelemekkel teli termálvizes medence ígér kellemes kikapcsolódást. Látványos és tágas belső tere nyugodt hangulatot, a színes fény-, és hanghatások pedig ezzel harmonizálva békés időtöltést tesznek lehetővé.

Masszázsszolgáltatásunk:
A zalaegerszegi Termálfürdőben európai (svéd) masszázs, gyógymasszázs, reflexológiás talpmasszázs valamint Hawaii Lomi-Lomi masszázsáll a vendégek rendelkezésére. Gyógymasszőreink hasznos tanácsokkal látják el a felfrissülni vágyókat. A hagyományos kézi masszázsfajták mellett az akupunktúrás zónákat lazító jadeköves masszázságy nyújt speciális méregtelenítő, gerinc-, nyak- és derékmasszázst a gyógyulni vágyóknak.

Szauna szolgáltatásunk:
Jelenleg kettő darab hat személyes, lávaköves finn szauna működik a fürdőben. Használatuk minden vendég számára könnyen elérhető, a szauna szolgáltatás árát a belépőjegy tartalmazza.
A fürdő bővítési tervei között egy valódi Szaunavilág szerepel, ahol két finn szauna, bioszauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókamra valamint egy merülő medence található majd. A háromszintes épület legfelső emeletén kerül kialakításra egy exkluzív relaxálóterem vízágyakkal és lágy zenével, melynek panorámája a Gébárti fenyves lesz. A szaunázás lehetőséget kínál a relaxálásra, felfrissülést jelent mind a test, mind pedig a szellem számára.

Babaúszásprogram:
A zalaegerszegi Termálfürdő a 2008-tól kezdődően hetente babaúszás oktatásnak ad otthont. A fürdő családias környezetet biztosít a fejlesztő programnak, ami rendkívül kedvelt a családok körében.

Aquafitness
Kapcsolat

Termálfürdő Zalaegerszeg

Megye: Zala

Település: Zalaegerszeg


8900 Zalaegerszeg -Ságod, Hrsz. 0737/49.
Telefonszám: +36-92/511-093, +36 30/381-4883
Fax: +36-92/511-094
E-mail: termalfurdo.zeg@gmail.com
Weboldal: www.aquapalace.hu