Bandi Cica Gyermekház
Kategóriák: Játszóház
A Bandi cica Gyermekház Zalaegerszeg belvárosában, a Kosztolányi úti villa-soron talált magának méltó helyet, minden igényt kielégítő mesés, felújított környezetben; amely mellé egy gyönyörű játszótérrel felszerelt, csendes, árnyas belső udvar és egy tágas, Vendégeink számára fenntartott parkoló is tartozik. A kézzel festett, látványos terek, a játszószobák felszereltsége, a foglalkoztató és a kézműves szobák, a pancsoló, a légvárak, a rengeteg játéklehetőség mind-mind a gyermekek pihenését, foglalkoztatását, szórakoztatását hivatott elősegíti.
Gyerekeket fél évestől 14 éves korig várunk. Lehetőség van egy-két órányi időtartamra, félnapra, vagy akár egész napra nálunk hagyni a gyermekeket. Szakképzett pedagógusok felügyelnek a gyermekekre, különféle, az adott korosztálynak megfelelő, az órarendünkben feltüntetett foglalkoztatások keretein belül: a kisebbeknek biztosítjuk a szabad játék lehetőségét, a játékos foglalkozásokon való részvételt; a nagyobbaknak szaktanárok közreműködésével a tanulásban, leckeírásban és hasznos szabadidős programok szervezésében segítünk. A gyermekeknek igény esetén naponta négyszeri étkezést és alvási lehetőséget tudunk biztosítani.
A Bandi cica Gyermekház 3 családi napközis csoporttal, játszóházi programokkal, pedagógiai foglalkozásokkal és szabadidős rendezvényekkel várja Vendégeit.
Kapcsolat

Bandi Cica Gyermekház

Megye: Zala

Település: Zalaegerszeg


8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi Dezső út 41
Telefonszám: 30/227-0113
E-mail: info@bandicica.hu
Weboldal: www.bandicica.hu