Játékbirodalom
Kategóriák: Játszóház
Siófokon, a Beach Plazában, 140 négyzetméteren zárt, légkondicionált térben, biztonságos környezetben mesés beltéri játszóházat nyitottunk. Játékaink úgy vannak kialakítva, hogy minden biztonsági előírásnak megfelelnek, TÜV-vizsgával vannak ellátva.
Gyakorló szülőknek bizonyára ismerős a helyzet, amikor egy szabad órára vágynának, egy kis csevegésre, gyermekük épp akkor a legaktívabb. Vagy csak rossz az idő, s nem lehet kimenni a szabadba játszani?

Jöjjenek el családostul az új játszóházunkba, ahol csemetéik önfeledten ugrálhatnak, szaladgálhatnak, bujkálhatnak, csúszdázhatnak. Míg gyermekük biztonságos környezetben önfeledten szórakozik, addig ön is elintézheti a dolgait vagy csak kikapcsolódhat, beszélgethet. Ha ön is játékos és jókedvű, kedvére kipróbálhatja játékaink egyikét.
Van itt labdás medence, alagút, pókháló, autómosó, boxzsák, függőhíd, labirintus, csúszda, forgópadló, trambulin, forgóajtó, csapágyas csúszka és sok-sok kreatív játék.

A Játszóház melletti nagyteremben óriáslégvár van felállítva, melyért nem kell külön fizetni, amennyiben belépőt vesznek a Játszóházba.
Szerezzen felejthetetlen élményt gyermekének, ünnepelje nálunk születésnapját, hívja el a kicsi barátait is, játszanak, ugráljanak , bolondozzanak, tomboljanak együtt!!
Időpontot előre le kell foglalni (érdemes minél hamarabb), de legkésőbb 5 nappal előtte 5.000Ft előleggel. Az előleg nélküli szóban foglalt időpontra nem tudunk garanciát vállalni.
Vállalunk gyermekek megőrzést előzetes egyeztetést alapján akár délelőtt is!!
Kapcsolat

Játékbirodalom

Megye: Somogy

Település: Siófok


8600 Siófok, Mészáros L. u. 60.
Telefonszám: 20/3410-948
E-mail: info@jatekbirodalom.hu
Weboldal: www.jatekbirodalom.hu