EGERERDŐ Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Kategóriák: Vadászat
Az erdő szerves része a benne élő vadállomány. Az erdész szakemberek alapvető feladatuknak tartják a vadállománnyal kapcsolatos gazdálkodást, hiszen a nagyvadgazdálkodás elválaszthatatlan része az erdőgazdálkodásnak is.
Az EGERERDŐ a teljes erdőterületéből mintegy 55 ezer hektáron folytat vadgazdálkodást, mely három elkülönült területből tevődik össze. Mindhárom terület nagyvadas jellegű. A vadászható őshonos vadfajok: gímszarvas, vaddisznó, őz, valamint a betelepített muflon és csekély számban dámszarvas.
A szarvas- és az őzállomány a hegyvidéki élőhelynek megfelelő, minősége közepes. A muflon az ország egyik legnépesebb populációja, a területünkön élő muflonkos minősége országos viszonylatban is kiemelkedő. A vaddisznó létszáma jelentős.
Az EGERERDŐ közel 30 éve fogadja a vadászvendégeket. Ez idő alatt egy sikeres szakembergárdát tudott összekovácsolni, akik mindent megtesznek a vadászatok eredményessége érdekében. A vadászok rendelkezésére áll vadaskertünk is, melyben intenzív vadgazdálkodást folytatunk. Eredményes vadásztatásunkat elsősorban az bizonyítja, hogy törzsvendégeink évtizedek óta visszajárnak.
Az EGERERDŐ Vadászati Iroda szervezése, valamint különféle szolgáltatásai mind arra irányulnak, hogy vendégeink jól érezzék magukat területünkön. Szolgáltatásaink során megszervezzük a vendégeink igényének megfelelő vadászatot, biztosítjuk a hozzá szükséges okmányokat és az ellátásukat. Területünkön mind I., mind II. osztályú szállásigényt ki tudunk elégíteni, teljes ellátással, erdei környezetben.

Kapcsolat

EGERERDŐ Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Megye: Heves

Település: Eger


3300 Eger, Kossuth L. u. 18.
Telefonszám: (36) 801-500
Fax: (36) 801-502, 801-507
E-mail: egererdo@egererdo.hu
Weboldal: www.egererdo.hu