Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark
Kategóriák: Kalandpark
Jöjjön, állítsa meg az időt, szabaduljon el - ha csak egy órácskára is - a hétköznapok stresszes, rohanó világából és pihenje ki magát nálunk egész családjával!
Mindehhez egy 30 hektáros területen kialakított sokszínű, változatos programokat kínáló kalandparkkal állunk rendelkezésére.
Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségű táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, kipróbálhatja erejét és bátorságát drótköteles extrém parkunkban, biciklizhet kiépített (túra és ügyességi) kerékpárútvonalainkon és használhatja sportpályáinkat. Ezen kívül falmászás, csónakázás, íjászat, tekepálya és még sok más érdekes szórakozási lehetőség várja vendégeinket.
A horgászat szerelmeseinek egy 2 hektáros, halban gazdag, meseszép tó áll rendelkezésére, itt hódolhatnak szenvedélyüknek. A tóban lévő kis sziget kiváló helyszín lehet baráti összejövetelek, születésnapok megrendezésére, akár zártkörűen is.

Ha vendégeink megéheztek, igénybe vehetik az erdőben kiépített pihenőhelyeinket, grill- és szalonnasütőinket, vagy megkóstolhatják éttermünk magyaros ízvilágának specialitásait.
A gyermekekről sem feledkeztünk meg, nekik fűzfalabirintussal, ugróasztallal, kalandvárral, illetve egy rendkívül sok játékelemből álló, óriási fajátszótérrel kedveskedünk.
Ha felkeltettük érdeklődését, böngéssze honlapunkat és tájékozódjon folyamatosan bővülő képgalériánk segítségével.
További információért hívja 9-18 óra között a 06 (20) 397-1093-es telefonszámot.
A Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark szeretettel várja!
Kapcsolat

Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark

Megye: Veszprém

Település: Kislőd


8446 Kislőd, Vashámor utca 1.
Telefonszám: 20/231-1129
Fax: 88/246-017
E-mail: info@bakonyikalandpark.hu
Weboldal: www.bakonyikalandpark.hu