Maugli Dzsungele Kreatív Játszóház
Kategóriák: Játszóház
A Maugli Dzsungele Kreatív Játszóház Miskolcon, zöldövezetben, a Martin-kertvárosban, a Berettyó u. 18. szám alatt található. 120 m2 – en családias légkörben kínálunk páratlan szórakozási lehetőséget az 1-14 éves korosztály számára, ahol igyekszünk szem előtt tartani a gyermekek szükségleteit és szüleik igényeit.
Maugli Dzsungele számtalan kalandot és titkot rejt: a gyerekek az élménylabirintusban próbára tehetik ügyességüket, kedvükre csúszdázhatnak, bujkálhatnak, emellett hinták, trambulin, felfújható ugrálóvár és a kicsiknek puha szivacsjátékok nyújtanak önfeledt kikapcsolódást.
A kreatív kézműves kuckóban minden apróság átélheti az alkotás örömét, itt mindenki kedvére rajzolhat, festegethet, barkácsolhat.
Míg a gyerekek szórakoznak, a kényelmes székekkel berendezett előtérben/társalgóban a várakozó szülők, kísérők kikapcsolódását újságok, magazinok, WIFI-hálózat biztosítják. Felfrissülésként akár álló szoláriumunkban is barnulhatnak, valamint kávé- és üdítőautomata is rendelkezésükre áll.
A vállalkozó kedvű felnőttek csatlakozhatnak csemetéjükhöz, és akár együtt is élvezhetik az önfeledt játék örömét.
Igény szerint vállaljuk születésnapi és névnapi zsúrok lebonyolítását, illetve teljes körű megszervezését is, így amellett hogy az ünnepelt és barátai egy felejthetetlen buli részesévé válnak, a szülőknek sem kell otthon átrendezni/felforgatni a lakást.
Délelőttönként szívesen látunk óvodás csoportokat is, lehetőség szerint előre egyeztetett időpontban.
Maugli Dzsungelében a felhőtlen kikapcsolódás és önfeledt játék garantált.

Kapcsolat

Maugli Dzsungele Kreatív Játszóház

Megye: Borsod - Abaúj - Zemplén

Település: Miskolc


3528 Miskolc, Martin-kertváros, Berettyó u. 18.
Telefonszám: 46/783-885 , +36-20/499-1099
Fax: 46/780-887
E-mail: info@wellansys.hu
Weboldal: www.wellansys.hu